1. Din konto

Nulstil din Prime Video-profil- eller konto-pinkode

Følg disse trin, hvis du har brug for at ændre eller nulstille din profil-/konto-pinkode.

For at administrere din Prime Video-pinkode skal du gå til Dine profiler og følge nedenstående trin:

For at administrere din Prime Video-pinkode skal du gå til Dine profiler og følge nedenstående trin:

Sådan ændrer du din pinkode:

1. Klik på Rediger profil, og klik derefter på den profil, du opdaterer.
  2. Indtast adgangskoden for din Amazon-konto, når du bliver bedt om det.
  3. Klik på knappen Administrer ved siden af Profil-/konto-pinkode og låse på siden Rediger profil.
  4. Klik på knappen Administrer ud for Prime Video-konto-/profil-pinkode på siden Konto-/profil-pinkode og låse.
  5. Indtast en ny pinkode, og klik derefter på Fortsæt for at bekræfte

Sådan nulstilles en glemt pinkode:

Klik på Rediger profil, og klik derefter på den profil, du vil nulstille pinkoden til.

Klik på Glemt pinkode? på siden Indtast profil-pinkode og klik derefter på Fortsæt.

Indtast adgangskoden for din Amazon-konto, når du bliver bedt om det.

Angiv en ny pinkode på siden Opret profilpinkode, og klik derefter på Fortsæt.