1. Din konto

Lås din Prime Video-profil

Profillås giver dig mulighed for at begrænse adgangen til din personlige Prime Video-profil med en pinkode.

Som kontoindehaver kan du angive en konto-pinkode, som du kan bruge til:
  • Låsning af din profil.
  • Omgåelse af købs- og visningsbegrænsninger på alle andre profiler.
  • Begrænsning af oprettelsen af nye profiler.
  • Tilsidesættelse af alle profillåsnings-pinkoder.

Du kan finde en vejledning i, hvordan du konfigurerer en pinkode til en konto, under Konfigurere en pinkode til en Prime Video-konto på internettet.

Hvis du vil konfigurere profillås, skal du gå til Dine profiler og følge disse trin:

1. Klik på Rediger profil, og klik derefter på den profil, du vil låse.
  2. På siden Rediger profil skal du klikke på knappen Administrer ud for Profil-/konto-pinkode og låse.
  3. Indtast adgangskoden for din Amazon-konto, hvis du bliver bedt om det.
  4. Indtast din profil-/konto-pinkode, og klik derefter på Fortsæt.
  5. På siden Profil-/konto-pinkode og låse skal du slå Profillås til og derefter klikke på Gem.
    Adgang til din profil kræver nu indtastning af din profil/konto-pinkode.