Ranskan avoimen tennisturnauksen (Roland-Garros) tuki

Seuraavassa on ohjeita, jos sinulla on ongelmia katsoa Ranskan avoimen tennisturnauksen live-lähetyksiä Prime Videossa.

Kysymyksiä ja vastauksia

1) Pitääkö minun maksaa ylimääräistä, että voin katsella Ranskan avointa tennisturnausta Prime Videossa?

Prime-jäsenet manner-Ranskassa ja Monacossa voivat katsella Ranskan avoimen tennisturnauksen otteluita Prime Videossa ilman lisämaksuja. Muut kuin Prime-jäsenet voivat aloittaa 30 päivän maksuttoman kokeilun (69,90 €/vuosi tai 6,99 €/kk maksuttoman kokeilun jälkeen). Lisätietoja: www.amazon.fr/prime

Prime Videon tilanneet asiakkaat Andorrassa ja Ranskan merentakaisissa departementeissa, alueilla ja yhteisöissä (DROM-COM) Saint-Barthélémyä lukuun ottamatta voivat katsoa Ranskan avoimen tennisturnauksen otteluita Prime Videossa ilman lisämaksuja.

2) Asun Belgiassa tai Luxemburgissa ja voin käyttää Amazon.fr-sivuston Prime-etuja. Miksi en voi katsoa Ranskan avointa tennisturnausta Prime Videossa?

Fédération Française de Tennis myy jakeluoikeudet alueittain. Meillä on lähetysoikeudet vain manner-Ranskassa, Andorrassa, Monacossa ja DROM-COM-alueilla. Muissa maissa ja alueilla, esimerkiksi Saint Barthélemyssä, otteluita ei voi katsoa.

3) Mitkä Ranskan avoimen tennisturnauksen ottelut ovat katsottavissa Prime Videossa?

Prime Video on hankkinut oikeudet lähettää kaikki kymmenen uutta iltaottelua (29.5. alkaen) ja Simonne-Mathieu (SM) -kentällä pelattavat ottelut (28.5. alkaen). Iltaottelut on valikoitu kyseisen päivän parhaista kaksinpeliotteluista. Prime Videolla on myös esitysoikeudet miesten ja naisten kaksin- ja nelinpelien välieriin ja finaaliin sekä sekanelinpelien finaaliin. Prime Video on hankkinut nämä oikeudet seuraavaksi kolmeksi vuodeksi toukokuusta 2021 vuoteen 2023. Lisäksi Prime-jäsenet voivat katsoa karsintaotteluita 22.–26.5.

4) Voinko suoratoistaa Ranskan avointa tennisturnausta millä tahansa laitteella?

Jos tarvitset yleisiä ohjeita, lue tämä sivu. Live-urheilutapahtumat ovat tuettuja Amazonin laitteissa, kuten Fire TV:ssä ja Fire-tabletissa, verkkoselaimissa ja yhdistetyissä verkkolaitteissa Prime Video -sovelluksen kautta. Tuettuja laitteita ovat yhteensopivat pelikonsolit (PS3, PS4, PS5, Xbox One), tv-sovittimet ja mediasoittimet (Google Chromecast, Orange Bouygues Telecom, SFR, Free, Apple TV 4K ja Apple TV (3. ja 4. sukupolvi)), älytelevisiot, Blu-ray-soittimet, iOS- ja Android-tabletit sekä matkapuhelimet, joissa on Prime Video -sovelluksen uusin versio. Parhaan live-urheilun katselukokemuksen saat katsomalla Ranskan avointa tennisturnausta Fire TV -laitteella. Osta omasi täältä.

Seuraavat laitteet eivät tue live-suoratoistoa Prime Videossa, joten Ranskan avointa tennisturnausta ei voi katsella niillä:

• Sony Bravia TV: tietyt vm. 2015 ja sitä vanhemmat mallit.
  • Bravia-Blu-ray-soitin
  • Microsoft Xbox 360
  • Nintendo Wii ja Wii U
  • LG Hawaii TV: tietyt vm. 2015 ja sitä vanhemmat LG-televisiot
  • Roku: vm. 2014 ja sitä vanhemmat Roku-laitteet (pois lukien Roku 3, joka on tuettu)
  • TiVo Series 4/5/Mini
  • Panasonic Viera Smart TV
  • Viera-Blu-ray-soitin
  • Loewe Sigma TV
  • vm. 2014 Vizio-televisio
  • Sharp MTK 5655 TV

5) Voinko katsoa Ranskan avoimen tennisturnauksen karsintakierroksia Twitch-palvelun Prime Video -kanavalla?

Prime Videon lähetysoikeuksiin sisältyvät live-ottelut eivät ole katsottavissa Twitchissä.

6) Kuka juontaa ja selostaa Prime Videossa lähetettäviä Ranskan avoimen tennisturnauksen otteluita?

Pysy kuulolla – lisätietoja on saatavilla myöhemmin.

7) Voinko katsoa Ranskan avoimen tennisturnauksen karsintakierroksia Prime Videossa?

Kyllä. Voit katsoa karsintaviikon otteluita kahdelta tärkeimmältä kentältä 22.–26.5.2023. Kaikki ottelut lähetetään teräväpiirtona ja selostuksen kanssa.

8) Lähettääkö Prime Video kaikki päivä- ja iltaottelut suorina ja uusitaanko lähetykset?

Kyllä. Ottelut ovat katsottavissa uusintoina kokonaisuudessaan niiden päätyttyä.

9) Mistä löydän kokonaiset otteluiden uusinnat ja kohokohdat?

Täydet otteluiden uusinnat ovat saatavilla 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä turnauksen kokoelmasivulla. Asiakkaat voivat myös katsella otteluiden kohokohtia (sivun alaosassa).

10) Onko otteluita mahdollista katsella ilman selostusta vain pelikentän äänien kanssa?

Prime Videon esittämässä vuoden 2023 Ranskan avoimen tennisturnauksen ohjelmassa on yksi ääniraita, mikä tarkoittaa, että kaikissa otteluissa on oletusarvoisesti selostus.

11) Miten kytken tekstityksen käyttöön tai pois käytöstä?

Asiakkaat voivat ottaa tekstityksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla toisto-ohjaimissa olevan CC-kuvakkeen. Joissakin laitteissa tekstityskuvake näyttää valintaruudulta, tai se voi näkyä Tekstitys-valikkovaihtoehtona videon tietosivulla.

12) Miten katson Ranskan avoimen tennisturnauksen jatkuvaa live-lähetystä Prime Videossa?

Voit valita Ranskan avoimen tennisturnauksen kokoelmasivulta koko päivän ottelulähetykset, jolloin näet päivän parhaat ottelut ja myös jokaisen iltaottelun.

13) Kun valitsen ottelun katsottavaksi, mitä tapahtuu, kun ottelu päättyy?

Jos valitset ottelukohtaisen sivun, suoratoisto päättyy, kun ottelu- ja studiolähetys on päättynyt. Tämän jälkeen voit valita toisen live-ottelun turnauksen kokoelmasivulla.

14) Voinko katsella Ranskan avoimen tennisturnauksen otteluita matkoilla?

Prime-jäsenet, joiden kotipaikka on Ranskassa, voivat katsella live-tennisotteluita, uusintoja, ja kohokohtia matkustaessaan Euroopan unionissa. Lähetysoikeudet eivät kata muuta maailmaa.

15) Mistä näen, minkä ottelun Prime Video lähettää iltaotteluna?

Prime Video julkaisee vahvistetun otteluaikataulun turnaussivulla jokaisen pelipäivän alussa.

16) Voinko katsoa Prime Videon Ranskan avoimen tennisturnauksen otteluita baareissa tai ravintoloissa?

Prime Videon Ranskan avoimen tennisturnauksen lähetykset ovat saatavilla vain yksityiseen ja henkilökohtaiseen käyttöön.

17) Voinko katsella pelaajatilastoja ja leikkeitä huippukohdista (X-Ray-toiminnot), kun katselen Ranskan avoimen tennisturnauksen otteluiden suoria lähetyksiä?

X-Ray-toiminnot ovat saatavilla yksinomaan ranskaksi kaikissa Fire TV- ja Android-laitteissa otteluissa ottelukohtaisilla tietosivuilla. Android-mobiililaitteissa asiakkaat voivat käyttää X-Ray-toimintoja kääntämällä puhelimen tai tabletin pystykuvatilaan. Tällöin ottelu näkyy mobiililaitteen ruudun yläosassa ja X-Ray-tilastot ottelun alla. Fire TV -laitteella katselevat asiakkaat voivat ottaa X-Ray-toiminnot käyttöön painamalla Fire TV -kaukosäätimen ylös-painiketta.

18) Saan sijaintivirheen, kun yritän katsoa Ranskan avointa tennisturnausta. Mitä voin tehdä?

Ranskan avoimen tennisturnauksen ottelut ovat vain Ranskan, Korsikan ja Monacon Prime-asiakkaiden katsottavissa. Prime Videon tilanneet asiakkaat Andorrassa ja Ranskan merentakaisissa departementeissa, alueilla ja yhteisöissä (DROM-COM) voivat myös katsoa otteluita. Muissa maissa ja alueilla, esimerkiksi Saint Barthélemyssä, otteluita ei voi katsoa. Prime Video ei tue sisällön suoratoistoa virtuaalisessa yksityisverkossa.

19) Miten voin katsella Ranskan avointa tennisturnausta Prime Videossa?

Ottelut näkyvät laitteen Prime Video -sovelluksessa otsikon ”Ranskan avoin tennisturnaus: live-ottelut ja tulevat ottelut” alla tai kotisivulla osoitteessa primevideo.com kohdassa ”Ranskan avoin tennisturnaus: live-ottelut ja tulevat ottelut”.

20) Millä tarkkuudella otteluiden videota voi katsella Prime Videossa?

Ranskan avoimen tennisturnauksen ottelut ovat saatavilla teräväpiirtona (HD). Prime Video huolehtii optimaalisesta suoratoistokokemuksesta käytettävissä olevan kaistanleveyden mukaan.

21) Miten asennan Prime Video -sovelluksen laitteisiini?

Jos valitset ottelukohtaisen sivun, suoratoisto päättyy, kun ottelu- ja studiolähetys on päättynyt. Tämän jälkeen voit valita toisen live-ottelun turnauksen kokoelmasivulla.

1. Lataa ja asenna Prime Video -sovellus laitteesi sovelluskaupasta.
  2. Avaa Prime Video -sovellus.
  3. Rekisteröi laitteesi valitsemalla Rekisteröidy-vaihtoehto Amazonin verkkosivustolla. Sinulle annetaan koodi, joka syötetään tietyllä verkkosivulla. Joissakin laitteissa voit käyttää Kirjaudu sisään ja aloita katselu -vaihtoehtoa Amazon-tilitiedoillasi.

22) Miksi en voi katsoa live-urheilutapahtumia iOS- tai Android-mobiililaitteessa?

Jos et voi katsoa live-urheilua iOS- tai Android-mobiililaitteella, päivitä sovellus uusimpaan versioon. Jos käytät Android-laitetta: avaa Google Play Kauppa -sovellus, etsi Prime Video ja napauta Päivitä. Jos käytät iOS-laitetta: Avaa App Store, etsi Prime Video -sovellus ja napauta Päivitä-painiketta.

23) Voinko keskeyttää suoratoiston, kelata sitä taaksepäin tai pikakelata sitä eteenpäin laitteellani?

Kelaus taakse, tauko ja kelaus eteenpäin ovat käytettävissä Android- ja iOS-mobiililaitteessa, verkkoselaimessa (Chrome, FireFox, Edge), Fire TV:ssä, Apple TV:ssä (3. sukupolvi) ja tietyissä älytelevisiomalleissa. Voit katsella ottelua alusta alkaen käyttämällä Katso alusta -toistopainikkeita ottelun tietosivulla verkkoselaimessa tai toistosovelluksessa.

24) Suoratoisto laahaa jäljessä live-toistoon verrattuna, miten korjaan ongelman?

Ottelun ja katsojan suoratoistokokemuksen välillä voi aina olla lyhyt viive, joka voi myös riippua käyttämäsi laitteen tyypistä. Suosittelemme Fire TV-, Apple TV-, iOS- tai Android-laitetta parhaan katselukokemuksen takaamiseksi.

25) Suoratoistossa on ongelmia, mitä voin tehdä?

Parhaan suoratoistokokemuksen takaamiseksi Prime Video suosittelee vähintään 1 Mbit/s:n latausnopeutta SD-sisällölle ja 5 Mbit/s:n nopeutta HD-sisällölle. Prime Video huolehtii optimaalisesta suoratoistokokemuksesta käytettävissä olevan kaistanleveyden mukaan.

Jos videokuva nykii tai näyttää epäselvältä, on suositeltavaa kytkeä television liikepehmennys pois päältä. Asetuksen nimi voi vaihdella television valmistajan mukaan. Liikeasetus voi olla nimeltään esimerkiksi jokin seuraavista: Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion ja Motion Picture. Jos videon toisto-ongelmat eivät ratkea, ota meihin yhteyttä.