Copa do Brasil -tuki

Seuraavassa on ohjeita, jos sinulla on ongelmia Copa do Brasilin live-lähetyksien seuraamisessa Prime Videossa.

Kysymyksiä ja vastauksia

1) Pitääkö minun maksaa ylimääräistä, jotta voin katsella Copa do Brasil -otteluita Prime Videossa?

Prime-jäsenet Brasiliassa voivat katsella Copa do Brasilin suoria lähetyksiä Prime Video -sivustolla ilman lisäkustannuksia. Muut kuin Prime-jäsenet voivat aloittaa 30 päivän ilmaisen kokeilun (9,90 BRL/kk tai 89,00 BRL/vuosi). Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa. Lisätietoja on osoitteessa https://www.amazon.com.br/prime

2) Mitkä ottelut ovat katsottavissa Prime Video -palvelussa?

Prime-jäsenet Brasiliassa voivat katsella tiettyjä Copa do Brasil -otteluita suorana Prime Videossa teräväpiirtona. Prime Video lähettää yksinoikeudella 40 ottelua kolmen ensimmäisen kierroksen aikana ja 14 ei-yksinoikeudellista ottelua puolivälierien, välierien ja loppuottelun aikana. Täydellinen otteluaikataulu on usein kysyttyjen kysymysten sivulla täällä.

3) Mistä löydän suorana lähetettävät Copa do Brasil -ottelut Prime Videossa?

Siirry laitteen Prime Video -sovellukseen. Näet ottelut kohdassa ”suorana lähetettävät ja tulevat tapahtumat” tai siirtymällä Prime Video -sovellukseen ja etsimällä hakusanoilla ”Copa do Brasil”.

4) Miten asennan Prime Video -sovelluksen laitteisiini?

Prime Video -sovellus on käytettävissä useissa televisioissa, Amazon-laitteissa, mobiililaitteissa, Blu-ray-soittimissa, pelikonsoleissa ja suoratoistomedialaitteissa. Lataa ja asenna Prime Video -sovellus laitteesi sovelluskaupasta. Avaa Prime Video -sovellus. Rekisteröi laitteesi valitsemalla Rekisteröidy-vaihtoehto Amazonin verkkosivustolla. Sinulle annetaan koodi, joka syötetään tietyllä verkkosivulla. Joissakin laitteissa voit käyttää Kirjaudu sisään ja aloita katselu -vaihtoehtoa Amazon-tilitiedoillasi.

5) Voinko suoratoistaa Copa do Brasil -otteluita millä tahansa laitteella?

Jos tarvitset yleisiä ohjeita, tutustu tähän sivuun. Voit suoratoistaa näitä otteluita verkkoselaimella, Internetiin liitetyllä televisiolla, Blu-ray-soittimella, digisovittimella, Fire-tabletilla tai muulla yhteensopivalla laitteella. Voit suoratoistaa jopa kolmea videota samanaikaisesti samalla Amazon-tilillä. Voit suoratoistaa samaa videota enintään kahdella laitteella kerrallaan.

6) Voinko katsella Copa do Brasil -otteluita matkoilla?

Copa do Brasil -ottelut ovat katsottavissa vain Brasiliassa. Katselu ei ole mahdollista missään muualla.

7) Miten näen aiemmin lähetetyt ottelut, jotka ovat jääneet minulta väliin?

Ottelu-uusinnat ovat katsottavissa pian ottelun päättymisen jälkeen.

8) Näen sijaintivirheen, kun yritän aloittaa katselun.

Copa do Brasil -ottelut ovat katsottavissa vain Brasiliassa. Katselu ei ole mahdollista missään muualla. Prime Video ei tue sisällön suoratoistoa VPN (Virtual Private Network)- tai välityspalvelinyhteyksien kautta. Prime Video -palvelun käyttö edellyttää tällaisten palveluiden kytkemistä pois käytöstä tai Internet-yhteyden vaihtamista toiseen käytettävissä olevaan yhteyteen.

9) Suoratoisto laahaa jäljessä, miten voin korjata ongelman?

Kaikki toistolaitteet on optimoitu sujuvaa ja selkeää katselukokemusta silmällä pitäen, mutta joissakin toistolaitteissa esiintyy vähemmän viivettä live-ottelun ja suoratoiston välillä. Suosittelemme Fire TV-, Apple TV-, iOS- tai Android-laitteen käyttöä.

10) Suoratoistossa on ongelmia, mitä voin tehdä?

Jos sinulla on ongelmia Prime Video -palvelun live-suoratoiston tai live-tapahtumien katselun kanssa, varmista, että yrität katsella lähetystä tuetulla laitteella ja että sisällön latausnopeus on riittävä. Prime Video -sisällön suositeltava latausnopeus on vähintään 1 Mt/s SD-sisällölle ja 5 Mt/s HD-sisällölle. Prime Video tarjoaa parhaan mahdollisen suoratoistokokemuksen käytettävissä olevan kaistanleveyden perusteella.

Jos videokuva nykii tai näyttää epäselvältä, on suositeltavaa kytkeä television liikepehmennys pois päältä. Asetuksen nimi voi vaihdella television valmistajan mukaan. Liikepehmennys voi olla nimeltään esimerkiksi Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion tai Motion Picture. Jos ongelmat eivät häviä, ota meihin yhteyttä.

11) Miten päivitän Fire TV Stick -sovellukseni?

Voit päivittää sovelluksesi automaattisesti noudattamalla seuraavia ohjeita: 1. Siirry Asetukset-kohtaan ja valitse Sovellukset. 2. Avaa Appstore. 3. Valitse asetukseksi KYLLÄ, jos haluat, että sovellukset päivitetään automaattisesti. Jos asetuksena on EI, näet kunkin sovelluskuvakkeen yksittäiset päivitysvaihtoehdot sovelluskirjastossa. Voit synkronoida yhteensopivat sovellukset Amazon Fire TV -laitteessa pilvipalvelun kanssa seuraavasti: Siirry kohtaan Asetukset > Oma tili > Synkronoi Amazonin sisältö.

12) Onko kaikissa otteluissa selostus?

Kyllä. Jokaisessa Copa do Brasil -ottelussa on selostus koko ottelun ajan.

13) Voinko kelata taakse, keskeyttää ja kelata eteenpäin ottelua laitteellani?

Kelaus taakse, tauko ja pikakelaus eteenpäin ovat käytettävissä Android- ja iOS-mobiililaitteessa, verkkoselaimessa (Chrome, Firefox, Edge), Fire TV:ssä, Apple TV:ssä (3. sukupolvi ja uudemmat) ja tietyissä älytelevisiomalleissa. Voit katsella ottelua alusta alkaen käyttämällä Katso alusta -toistopainikkeita ottelun tietosivulla verkkoselaimessa tai toistosovelluksessa. Huomaa, että näitä ominaisuuksia ei tueta kaikissa laitteissa.

14) Miten kytken tekstityksen käyttöön tai pois käytöstä? Onko kuvaileva tekstitys ja tekstitys saatavilla kaikissa otteluissa?

Tekstitys ei ole tällä hetkellä saatavilla. Kuvaileva tekstitys on kuitenkin valittavissa (vain brasilianportugaliksi).

15) Mitä muita tietoja on saatavilla?

Lisätietoja on ohjesivuilla. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset lisäapua.