UEFA Mestarien liigan tuki

Seuraavassa on ohjeita, jos sinulla on ongelmia seurata UEFA Mestarien liigan live-lähetyksiä Prime Videossa.

Kysymyksiä ja vastauksia

1) Pitääkö minun maksaa ylimääräistä, että voin katsoa UEFA Mestarien liigaa Prime Videossa?

Italialaiset Prime-jäsenet voivat katsoa UEFA Mestarien liigaa Prime Videossa ilman lisämaksuja. Muut kuin Prime-jäsenet voivat aloittaa 30 päivän ilmaisen Prime-kokeilun (4,99 €/kk tai 49,90 €/vuosi). Lisätietoja on osoitteessa amazon.it/prime

2) Miten liityn Amazon Primeen?

Asiakkaat voivat aloittaa 30 päivän ilmaisen Amazon Prime -kokeilun tai rekisteröityä hintaan 4,99 €/kk tai 49,90 €/vuosi. UEFA Mestarien liigan lisäksi Prime-asiakkaat nauttivat monista muista eduista, kuten ilmaisesta Premium-lähetysvaihtoehdosta, erikoistarjouksista, Amazon Originals -sisällöstä ja muista elokuvista ja TV-sarjoista, sekä yli kahden miljoonan musiikkikappaleen kuuntelusta ilman mainoksia. Lisätietoja on osoitteessa amazon.it/prime.

3) Mitkä UEFA Mestarien liigan ottelut ovat katsottavissa suorana Prime Videossa?

Kaudella 2022/23 Prime Video jatkaa jokaisen UEFA Mestarien liiga ‑ottelupäivän huippuottelun lähettämistä keskiviikkoisin pudotuspeleistä välieriin asti. Tässä ottelussa on mukana italialainen joukkue, jos jokin italialainen joukkue on edennyt riittävän pitkälle otteluissa. Lisäksi Prime Video lähettää myös UEFA Super Cupin keskiviikkona 10. elokuuta 2022 klo 22.00 Suomen aikaa (GMT+3).

4) Miten katson UEFA Mestarien liigan suoria otteluita?

Siirry laitteesi Prime Video ‑sovellukseen, jossa näet ottelut live-tapahtumien ja tulevien tapahtumien kohdassa. Voit myös siirtyä primevideo.com-kotisivulle ja napsauttaa Prime Video ‑kohtaa, jossa on linkki live-tapahtumiin ja tuleviin tapahtumiin. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä Prime Video -sovellukseen (tai osoitteeseen primevideo.com) ja etsiä hakusanoilla ”UEFA Champions League”. Katso UEFA Mestarien liigan aloitussivulta kaikki sisältö Tuetut laitteet.

5) Milloin on seuraava UEFA Mestarien liigan suora ottelu Prime Videossa?

Lisätietoja seuraavasta UEFA Mestarien liigan suorana Prime Videossa lähetettävästä ottelusta on Mestarien liigan pääsivulla täällä.

6) Mitä muuta sisältöä voin katsoa live-otteluiden lisäksi?

Heti keskiviikon suoran ottelulähetyksen jälkeen Prime Video esittää ottelun parhaat palat. Tämä lähetys sisältää kohokohtia kaikista keskiviikkona pelatuista otteluista. Kun kohokohtalähetys on ohi, se pysyy Prime Videossa tilausvideona torstaihin klo 24.00 Keski-Euroopan aikaa asti.

Täysi uusintalähetys sekä kohokohdat (lyhyt ja pidennetty) on katsottavissa noin 30 minuuttia loppuvihellyksen jälkeen. Itsenäisiä leikkeitä kaikista muista tiistain ja keskiviikon otteluista on myös saatavilla tilausvideoina noin 30 minuuttia loppuvihellyksen jälkeen torstaihin klo 24.00 Keski-Euroopan aikaa asti.

Muuta jännittävää UEFA Mestarien liigan ohjelmasisältöä ja Amazon Originals -sisältöä on saatavilla tilauspalveluna.

7) Suoratoistossa on ongelmia, mitä voin tehdä?

Tarkista ensin laitteen kaistanleveys. Parhaan suoratoistokokemuksen takaamiseksi Prime Video suosittelee vähintään 1 Mbit/s:n latausnopeutta SD-sisällölle ja 5 Mbit/s:n nopeutta HD-sisällölle. Prime Video tarjoaa parhaan mahdollisen suoratoistokokemuksen käytettävissä olevan kaistanleveyden perusteella. Jos videokuva nykii tai näyttää epäselvältä, on suositeltavaa kytkeä television liikepehmennys pois päältä. Asetuksen nimi voi vaihdella television valmistajan mukaan. Liikepehmennys voi olla nimeltään esimerkiksi Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion tai Motion Picture. Jos ongelmat eivät häviä, ota meihin yhteyttä.

8) Suoratoisto laahaa jäljessä, miten voin korjata ongelman?

Kaikki toistolaitteet on optimoitu sujuvaa ja selkeää katselukokemusta silmällä pitäen, mutta joissakin toistolaitteissa esiintyy vähemmän viivettä live-ottelun ja suoratoiston välillä. Suosittelemme Fire TV-, iOS- tai Android-laitetta parhaan katselukokemuksen takaamiseksi.

9) Mitkä laitteet ovat tuettuja? Millä laitteilla voin suoratoistaa UEFA Mestarien liiga -otteluita?

Katso UEFA Mestarien liigaa joko kotona tai liikkeellä ollessasi satojen yhteensopivien laitteiden avulla. Suoratoista sisältöä verkkoselaimella tai Prime Video -sovelluksella älypuhelimella, tabletilla, TV-sovittimella, pelikonsolilla tai älytelevisiolla. Täydellinen luettelo yhteensopivista laitteista on Tuetut laitteet -osiossa täällä.

10) Voinko katsoa UEFA Mestarien liigan otteluita pubeissa tai baareissa?

Keskiviikon pääottelu on katsottavissa Sky-televisiokanavaa näyttävissä pubeissa Italiassa sillä edellytyksellä, että paikkaan on hankittu asianmukainen tilauspaketti. Tarkista paikallisesta pubista, voiko otteluita katsella. Otteluiden saatavuus voi vaihdella pubin pitäjän tilauksen ja paikallisten kokoontumisrajoitusten mukaan. Jos sinulla on pub tai muu liiketila ja haluat näyttää ottelut, sinun on ostettava Skyn Sportsbar- tai International-paketti .

11) Voinko katsella UEFA Mestarien liigan otteluita matkoilla?

Italiassa asuvilla Prime-jäsenillä on mahdollisuus katsella suoria jalkapallo-otteluita, uusintoja ja kohokohtia matkustaessaan Euroopan unionissa. Katselu ei ole mahdollista muualla.

12) Missä voin katsoa Prime Videon esittämiä UEFA Mestarien liigan otteluita?

Prime Videon esittämä UEFA Mestarien liiga -sisältö on Prime-jäsenten katsottavissa Italiassa (ja myös San Marinossa ja Vatikaanivaltiossa).

13) Saan sijaintivirheen, kun yritän katsoa sisältöä.

Prime Videon UEFA Champions League ‑ottelut ovat vain Italiassa (sekä San Marinossa ja Vatikaanivaltiossa) asuvien Prime-jäsenten katseltavissa. Suoratoisto on käytössä Italiassa ja Euroopan unionin alueella. Jos asiakkaan kotipaikka on jokin muu maa, otteluita ei voi katsella. Prime Video ei tue sisällön suoratoistoa VPN (Virtual Private Network)- tai välityspalvelinyhteyksien kautta. Prime Videon käyttö edellyttää tällaisten palveluiden kytkemistä pois käytöstä tai Internet-yhteyden vaihtamista toiseen käytettävissä olevaan yhteyteen.

14) Onko kaikissa otteluissa selostus?

Kyllä. Jokaisessa ottelussa on täysi selostus italian kielellä. Vaihtoehtoinen ääniraita on valittavissa ääniasetuksissa, jotta voit räätälöidä live-suoratoistolähetyksen haluamallasi tavalla.

15) Miksi en voi katsoa live-urheilua laitteellani?

Seuraavat laitteet eivät tue live-suoratoistoa Prime Videossa, joten sisältöä ei voi katsella niillä:

• LG Hawaii TV: tietyt vm. 2015 ja sitä vanhemmat mallit.
  • Sony Bravia TV: tietyt vm. 2015 ja sitä vanhemmat mallit.
  • Sony Bravia -Blu-ray-soitin.
  • Xbox 360 -pelikonsoli.

16) Voinko kelata taakse, keskeyttää ja kelata eteenpäin ottelua laitteellani?

Kelaus taakse, tauko ja pikakelaus eteenpäin ovat käytettävissä Android- ja iOS-mobiililaitteessa, verkkoselaimessa (Chrome, Firefox, Edge), Fire TV:ssä, Google Chromecastissa, Apple TV:ssä (3. sukupolvi ja uudemmat) sekä tietyissä älytelevisiomalleissa. Voit katsella ottelua alusta alkaen käyttämällä Katso kohdasta -painiketta ottelun tietosivulla verkkoselaimessa tai toistosovelluksessa. Huomaa, että näitä ominaisuuksia ei tueta kaikissa laitteissa.

17) Miten kytken tekstityksen käyttöön tai pois käytöstä?

Voit ottaa tekstityksen käyttöön ja poistaa sen käytöstä napsauttamalla kaukosäätimen ylös-painiketta ja valitsemalla tekstityksen asetukset. Joissakin laitteissa tekstityskuvake näyttää valintaruudulta, tai se voi näkyä Tekstitys-valikkovaihtoehtona videon tietosivulla.

18) Voinko katsella tilastoja, joukkueiden kokoonpanoja jne. seuratessani UEFA Mestarien liiga -otteluita? Mitkä ovat UEFA Mestarien liiga -otteluiden X-Ray-toiminnot?

Kyllä. X-Ray-ominaisuudet ovat käytettävissä kaikissa tuetuissa laitteissa (FTV, Android, iOS ja verkkoselain). Älypuhelimissa, tableteissa ja verkossa valitse Tilastot ja kohokohdat -vaihtoehto toiston aikana, kun haluat tarkastella reaaliaikaisia ottelutilastoja, kuten maaleja, hallussapitoa, potkuja maalia kohti, kulmapotkuja, tuomarin antamia kortteja, pelaajan etenemän matkan, onnistuneita syöttöjä ja paljon muuta. Fire TV:ssä siirry toiston aikana toisto-ohjaimiin ja paina Fire TV ‑kaukosäätimen ylös-painiketta, kun haluat käyttää X-Ray-toimintoja.

Live-urheilutapahtumissa X-Ray tarjoaa lisätietoja, kuten reaaliaikaisia tilastoja, suorana lähetettävän selostuksen, joukkue- ja pelaajatietoja ja paljon muuta. X-Ray-toimintoja voi käyttää seuraavasti:

• Fire TV: napsauta Fire TV -kaukosäätimen ylös-painiketta.
  • iOS-/Android-puhelimet: käännä laite pystyasentoon tai napauta ruudun vasemmassa yläkulmassa olevaa X-Ray-painiketta.
  • iOS-/Android-tabletit: käännä laite pystyasentoon tai napauta ruudun vasemmassa yläkulmassa olevaa X-Ray-painiketta.
  • Verkkoselain: napsauta Tilastot ja kohokohdat.

19) Mitä muuta tietoa on saatavilla?

Käy ohjesivuillamme täällä. Jos tarvitset lisäapua, ota meihin yhteyttä.