National Basketball Association (NBA) (Brasilia) – tuki

Seuraavassa on ohjeita, jos sinulla on ongelmia seurata National Basketball Associationin (NBA) live-lähetyksiä Prime Videossa.

Kysymyksiä ja vastauksia

1) Pitääkö minun maksaa ylimääräistä, jotta voin katsella National Basketball Associationin (NBA) otteluita Prime Videossa?

Prime-jäsenet Brasiliassa voivat katsella National Basketball Associationin (NBA) otteluita Prime Videossa ilman lisämaksuja. Muut kuin Prime-jäsenet voivat aloittaa 30 päivän ilmaisen kokeilun (119,00 BRL/vuosi tai 14,90 BRL/kk ilmaisen kokeilujakson jälkeen). Lisätietoja on osoitteessa www.amazon.com.br/prime

2) Mitkä NBA-ottelut ovat katsottavissa Prime Videossa?

Prime-jäsenet Brasiliassa voivat katsella tiettyjä NBA-otteluita Primevideo.com-sivustossa ilman lisämaksuja.

3) Mistä löydän NBA:n live-lähetykset Prime Videossa? Miten katson NBA-otteluita Prime Videossa?

Laitteen Prime Video -sovelluksessa näet ottelut yhdessä pyörivistä yläbannereista tai ”Live-ottelut ja tulevat tapahtumat” -kohdassa. Voit myös käyttää hakuvaihtoehtoa kirjoittamalla hakukenttään ”NBA” tai ”National Basketball Association.”

4) Miten asennan Prime Video -sovelluksen laitteisiini?

Prime Video -sovellus on käytettävissä useissa televisioissa, Amazon-laitteissa, mobiililaitteissa, Blu-ray-soittimissa, pelikonsoleissa ja suoratoistomedialaitteissa.

1. Lataa ja asenna Prime Video -sovellus laitteesi sovelluskaupasta.
  2. Avaa Prime Video -sovellus.
  3. Rekisteröi laitteesi valitsemalla Rekisteröidy-vaihtoehto Amazonin verkkosivustolla. Sinulle annetaan koodi, joka syötetään tietyllä verkkosivulla. Joissakin laitteissa voit käyttää Kirjaudu sisään ja aloita katselu -vaihtoehtoa Amazon-tilitiedoillasi.

5) Voinko suoratoistaa NBA-otteluita millä tahansa laitteella?

Live-urheilutapahtumat ovat tuettuja Amazonin laitteissa, kuten Fire TV:ssä ja Fire-tabletissa, verkkoselaimissa ja yhdistetyissä verkkolaitteissa Prime Video ‑sovelluksen kautta. Tuettuja laitteita ovat yhteensopivat pelikonsolit (PS3, PS4, PS5, Xbox One), tv-sovittimet ja mediasoittimet (Google Chromecast, Apple TV 4K ja Apple TV (3. ja 4. sukupolvi), älytelevisiot, Blu-ray-soittimet, iOS- ja Android-tabletit sekä älypuhelimet, joissa on Prime Video -sovelluksen uusin versio. Parhaan live-urheilun katselukokemuksen saat katsomalla NBA:ta Fire TV -laitteella.

Voit suoratoistaa jopa kolmea videota samanaikaisesti samalla Amazon-tilillä. Voit suoratoistaa samaa videota enintään kahdella laitteella kerrallaan.

6) Voinko katsella NBA-otteluita matkoilla?

Brasiliassa asuvilla Prime-jäsenillä on mahdollisuus katsella live-lähetystä ja NBA-otteluiden kohokohdat. Katselu ei ole mahdollista muualla.

7) Miten näen aiemmat ottelut, jotka ovat jääneet minulta väliin?

Täydet ottelu-uusinnat ovat katsottavissa pian ottelun päättymisen jälkeen.

8) Saan sijaintivirheen, kun yritän katsoa NBA-lähetystä. Mitä voin tehdä?

NBA-ottelut ovat vain Brasiliassa asuvien Prime-asiakkaiden katseltavissa. Katselu ei ole mahdollista muualla. Prime Video ei tue sisällön suoratoistoa virtuaalisessa yksityisverkossa.

9) Suoratoisto laahaa jäljessä live-toistoon verrattuna, miten korjaan ongelman?

Ottelun ja katsojan suoratoistokokemuksen välillä voi aina olla lyhyt viive. Kaikki toistolaitteet on optimoitu sujuvaa ja selkeää katselukokemusta silmällä pitäen, mutta joissakin toistolaitteissa esiintyy vähemmän viivettä live-ottelun ja suoratoiston välillä. Suosittelemme Fire TV-, Apple TV-, iOS- tai Android-laitteen käyttöä.

10) Suoratoistossa on ongelmia, mitä voin tehdä?

Parhaan suoratoistokokemuksen takaamiseksi Prime Video suosittelee vähintään 1 Mbit/s:n latausnopeutta SD-sisällölle ja 5 Mbit/s:n nopeutta HD-sisällölle. Prime Video huolehtii optimaalisesta suoratoistokokemuksesta käytettävissä olevan kaistanleveyden mukaan.

Jos videokuva nykii tai näyttää epäselvältä, on suositeltavaa kytkeä television liikepehmennys pois päältä. Asetuksen nimi voi vaihdella television valmistajan mukaan. Liikeasetus voi olla nimeltään esimerkiksi jokin seuraavista: Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion ja Motion Picture. Jos videon toisto-ongelmat eivät ratkea, ota meihin yhteyttä.

11) Miten päivitän Fire TV Stick -sovellukseni?

Voit päivittää sovelluksesi automaattisesti noudattamalla seuraavia ohjeita: 1. Siirry Asetukset-kohtaan ja valitse Sovellukset. 2. Avaa Appstore. 3. Valitse asetukseksi KYLLÄ, jos haluat, että sovellukset päivitetään automaattisesti. Jos asetuksena on EI, näet kunkin sovelluskuvakkeen yksittäiset päivitysvaihtoehdot sovelluskirjastossa. Voit synkronoida yhteensopivat sovellukset Amazon Fire TV -laitteessa pilvipalvelun kanssa seuraavasti: Siirry kohtaan Asetukset > Oma tili > Synkronoi Amazonin sisältö.

12) Onko kaikissa otteluissa selostus?

Kyllä, kaikissa NBA-otteluissa on selostus.

13) Voinko keskeyttää suoratoiston, kelata sitä taaksepäin tai pikakelata sitä eteenpäin laitteellani?

Kelaus taakse, tauko ja kelaus eteenpäin ovat käytettävissä Android- ja iOS-mobiililaitteessa, verkkoselaimessa (Chrome, FireFox, Edge), Fire TV:ssä, Apple TV:ssä (3. sukupolvi) ja tietyissä älytelevisiomalleissa. Voit katsella ottelua alusta alkaen käyttämällä Katso alusta -toistopainikkeita ottelun tietosivulla verkkoselaimessa tai toistosovelluksessa.

14) Miten kytken tekstityksen käyttöön tai pois käytöstä?

Tekstitys ei ole toistaiseksi käytettävissä.

Lisätietoja on ohjesivuilla. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset lisäapua.