Mikä on Prime Video Mobile Edition?

Prime Video Mobile Edition on yhdelle mobiililaitteelle tarkoitettu tilausvaihtoehto, joka on käytettävissä vain tietyissä maissa Amazonin kumppaneiden kautta ja Intiassa suoraan Amazonilta.

Asiakkaat, joilla on Prime Video Mobile Edition -tilaus, voivat suoratoistaa Prime Video -sisältöä vain vakiopiirtotarkkuudella Prime Video -sovelluksen Android- tai iOS-versiossa.

Jos haluat katsella sisältöä laajemmassa laitevalikoimassa tai teräväpiirtotarkkuudella, päivitä tilaus tavanomaiseksi Prime Video- tai Amazon Prime -tilaukseksi (mikäli saatavilla). Asiakkaat Intiassa voivat myös päivittää tilausvaihtoehdoksi Prime Lite ‑tilauksen.