Määritä Prime Videon PIN-koodi Android- ja Android Automotive -laitteissa

Määrittämällä Prime Video -tilin PIN-koodin voit asettaa rajoituksia tilillesi.

Fire TV -laitteissa on omat lapsilukkoasetukset.

Määritä Prime Videon PIN-koodi seuraavasti:

• Jos käytät Prime Video -sovelluksen Android-versiota (tai Android Automotive -versiota), napauta näytön yläreunan Profiilit-kuvaketta ja sitten Asetukset-kuvaketta. Napauta sitten Lapsilukkoasetukset ja sen jälkeen Prime Videon PIN-koodi.
  • Syötä Amazon-tilisi salasana ja napauta sitten kohtaa Vaihda.
  • Syötä PIN-koodi ja napauta sitten kohtaa Tallenna.
    Huomautus: Oma Prime Video -tilin PIN-koodin määrittäminen tai vaihtaminen Android-laitteen (tai Android Automotive -laitteen) Prime Video ‑sovelluksessa ei ota rajoituksia käyttöön automaattisesti. Jos haluat ottaa rajoituksia käyttöön, napauta Profiili-kuvaketta, napauta Asetukset ja valitse sitten Lapsilukkoasetukset. Voit valita ostorajoituksia ja käyttörajoituksia. Ostorajoitukset koskevat kaikkia Prime Video -tilille rekisteröityjä laitteita, kun taas katselurajoitukset koskevat vain valittuja laitteita.