Ota tekstitys tai kuvaileva tekstitys käyttöön Prime Video -palvelussa siihen yhdistetyissä laitteissa

Voit ottaa tekstityksen tai kuvailevan tekstityksen käyttöön tuetun nimikkeen toiston aikana esimerkiksi älytelevisiossa, tv-sovittimessa ja pelikonsolissa.

Ennen toistoa on ehkä valittava kieli, jolla haluat näyttää tekstityksen tai kuvailevan tekstityksen. Paina nimikkeen Yleiskuva-näytössä ylös ja sitten oikealle ja valitse Tekstitys. Jos tekstitys on käytettävissä, ruudulla näkyy Tekstitys- tai Kuvaileva tekstitys -kuvake.

1. Kun toistat nimikettä, joka tukee tekstitystä tai kuvailevaa tekstitystä, valitse haluamaasi vaihtoehtoa vastaava kuvake toistovalikosta. Silloin voit ottaa tekstityksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä sekä valita tekstityksen kielen. Sinun on ehkä painettava kaukosäätimen tai peliohjaimen Enter-painiketta tai vastaavaa painiketta, jotta pääset tähän valikkoon.
  2. Tekstityksen kokoa ja väriä voi säätää myös Tekstitysasetukset-valikosta. Voit myös luoda ja valita esiasetuksia, jos laitteesi tukee niitä.

• Monet Prime Video -nimikkeet sisältävät tekstityksen eri kielillä, vaihtoehtoisia ääniraitoja, kuvailutulkkauksen tai edellä mainittujen yhdistelmän. Tuettujen toimintojen valikoima riippuu käyttämästäsi laitteesta.
    • Roku-laitteet eivät tue tekstityksen esiasetuksia – niitä pitää muokata Roku-laitteen Asetukset-valikossa.
    • Tekstityksen hallinta Apple TV:ssä edellyttää muita toimia. Lisätietoja on seuraavassa linkissä https://support.apple.com/HT202772