Vaihtoehtoisten ääniraitojen tai äänikuvailujen valitseminen Prime Video -palvelussa siihen yhdistetyissä laitteissa

Monet Prime Video -nimikkeet sisältävät useita ääniraitoja, kuten vaihtoehtoisia kieliä tai kuvailutulkkauksen.

1. Paina nimikkeen toiston aikana kaukosäätimen ylös-painiketta ja valitse sitten Ääni ja kielet. Valitse haluamasi ääniraita luettelosta. Äänikuvailuraidat sisältävät raidan nimen tekstin [Äänen kuvailu].

Monet Prime Video ‑nimikkeet sisältävät tekstityksen eri kielillä, vaihtoehtoisia ääniraitoja, kuvailutulkkauksen tai edellä mainittujen yhdistelmän. Tuettujen toimintojen valikoima riippuu käyttämästäsi laitteesta.