Prime Video
 1. Min konto
Kanallogo

Mumbai Diaries

Når en katastrofal oversvømmelse truer med å senke Mumbai, vil teamet på Bombay sykehus nok en gang måtte legge til side sine personlige probleme for å hjelpe byen med å overleve. Noen av problemene truer med å ødelegge dem, deres forhold og fremtiden deres. De må stå ovenfor sine tidligere demoner og nåværende omstendigheter for å prøve å holde seg flytende og gjøre det de kan best: redde liv.
IMDb 8,620238 episoder
X-RayUHD16+
Bli medlem av Prime

Episoder

 1. S2 E1 - Skyer i horisonten
  5. oktober 2023
  48min
  16+
  Flere måneder etter angrepene fortsetter staben på Bombay sykehus å komme til hektene. Dr. Kaushik går en usikker fremtid i møte med en straffesak mot seg fra fru Kelkar, drevet av Mansi. Diyas vitnemål skaper friksjon. Et besøk fra en legedelegasjon fra Storbritannia gjør Chitra desperat når hun blir tvunget til å møte fortiden. Alt presset på Kaushik forårsaker problemer under en nødssituasjon.
  Bli medlem av Prime
 2. S2 E2 - En storm er på vei
  5. oktober 2023
  48min
  16+
  En ellers vanlig monsundag blir verre. Kaushik er ikke i stand til å forsone seg med det som skjedde på akuttmottaket. Kulkarni fortsetter å presse Subramaniam angående Kaushiks sak. Sujata glefser til Diya og Ahaan. Ananya møter regnets vrede når hun blir strandet. Mansi blir bedt om å glemme fru Kelkars sak og fokusere på regnet, til hennes store ergrelse.
  Bli medlem av Prime
 3. S2 E3 - Den synkende følelsen
  5. oktober 2023
  44min
  16+
  Kaushik prøver å finne Ananya. Sujata prøver å gjøre alle oppmerksomme på Saba. Chitra faller tilbake til gamle vaner, men vil konfrontere Saurav. Mansi sliter med avgjørelsen sin, men prøver å gjøre den til sin egen. Vidya har et moralsk dilemma. Saurav forteller Ahaan om fortiden sin. Diya legger merke til noe rart i Sandeeps rapporter. Sujata tar saken i egne hender.
  Bli medlem av Prime
 4. S2 E4 - Mørket faller
  5. oktober 2023
  46min
  16+
  Regnet blir katastrofalt, og Bombay sykehus blir tvunget til å flytte akuttmottaket. Mansi planlegger en inkriminerende rapport, men bes om å fokusere på håp. Samarth finner Cyril på et barnehjem, men legger merke til noe der. Diya prøver å forstå en redd Sandeep. Ahaan er såret, men Chitra nekter å føye ham. Sachin er vitne til panikk på Dadar stasjon. Kaushik finner Ananya på et fattighus.
  Bli medlem av Prime
 5. S2 E5 - Urolig farvann
  5. oktober 2023
  53min
  16+
  Kaushik og Ananya får hjelp fra uventet hold. Chitra er overrasket over endringen i Saurav når han forsvarer Bombay sykehus mot Kulkarni, men Ahaan er mistenksom. Diya blir mer involvert i Sandeeps liv, Sujata gjør en urovekkende oppdagelse på ungdomshjemmet, og Mansi innser til slutt at hun er en brikke i et større spill. I et kappløp mot tiden frykter de at det kan være for sent.
  Bli medlem av Prime
 6. S2 E6 - Stormens øye
  5. oktober 2023
  54min
  16+
  Et lite håp dukker opp i Kaushik og Ananyas liv. En fortsatt suspendert Sujata må vise tilbakeholdenhet hvis hun skal finne ut av hva som skjer på barnehjemmet. Diya prøver å beskytte Sandeep mot moren mens Chitra konfronterer Saurav om hans sanne intensjoner. Kaushik oppfordrer Subramaniam til å redde Sabas liv mens Mansi tar med en alvorlig skadet Sachin til Bombay sykehus.
  Bli medlem av Prime
 7. S2 E7 - Mørkest før daggry
  5. oktober 2023
  49min
  16+
  Kaushik og Sujata diskuterer sin tilnærming til jobben mens de kommer til enighet. Sujatas anelse om barna på barnehjemmet har vist seg å være riktig. Subramaniam sliter med tilstrømningen av flere pasienter mens Ahaan og Chitra prøver å håndtere Saurav. Mansi innser feilen sin på Bombay sykehus når Kaushik redder Sachin. Ananyas forverrede helse drar Kaushik ned til hans laveste punkt.
  Bli medlem av Prime
 8. S2 E8 - Å holde seg flytende
  5. oktober 2023
  49min
  16+
  Chitra må overvinne frykten for å gå imot mot overgriperen sin, og Diya klarer å tilgi og bli venn med faren. Ahaans ulykke lamslår sykehuspersonalet, og Chitras tilståelse om Saurav presser Kulkarnis tålmodighet til det ytterste. Mansi avslører sannheten om Kulkarni, noe som fører til at Subramanaim tar en tøff avgjørelse. Kaushik står overfor et betydelig tap.
  Bli medlem av Prime

Informasjon

Mer informasjon

Anbefalinger om innhold
Voldstoffbrukupassende språk
Lydspråk
ಕನ್ನಡമലയാളംதமிழ்हिन्दी [ऑडियो विवरण]हिन्दीతెలుగు
Undertekster
Norsk BokmålEnglishالعربيةČeštinaDanskDeutschΕλληνικάEspañol (Latinoamérica)Español (España)SuomiFilipinoFrançaisעבריתहिन्दी [CC]MagyarIndonesiaItaliano日本語ಕನ್ನಡ한국어മലയാളംBahasa MelayuNederlandsPolskiPortuguês (Brasil)Português (Portugal)RomânăРусскийSvenskaதமிழ்తెలుగుไทยTürkçeУкраїнськаTiếng Việt中文(简体)中文(繁體)
Regissører
Nikkhil Advani
Produsenter
Monisha AdvaniMadhu Bhojwani
Medvirkende
Mohit RainaKonkana Sen SharmaShreya Dhanwanthary
Studio
Amazon Studios
Ved å klikke på Spill av godtar du våre Brukerbetingelser

Tilbakemelding

Send tilbakemelding

Støtte

Få hjelp