Betaling for leie eller kjøp på Prime Video

Ekstra innhold på Prime Video betales med 1-Click-betalingsmetoden.

Akkurat nå er leie og kjøp på PrimeVideo.com bare tilgjengelig for kunder som bor i Frankrike, Italia, Spania, Sverige, Belgia, Polen, Portugal, Finland, Irland, Chile, Colombia, Australia, Mexico, Nederland, India (bare leie), Brasil og Canada.

Betalinger belastes ved hjelp av betalingsmetoden du har angitt for digitale kjøp. Du kan se og administrere betalingsmetoden på Konto og innstillinger.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du betaler for enkeltkjøp av video på forespørsel med kjøp med poeng, kan du se Betale for kjøp eller leie i Prime Video med belønningspoeng.