1. Min konto

Tilpass Prime Video-anbefalingene

Få bedre innholdsanbefalinger ved hjelp av Tommel opp- og Tommel ned-knappene.

Tilpass anbefalingene

• Du kan bruke «Tommel opp» og «Tommel ned»-funksjonen på informasjonssiden for filmer og TV-serier.
  • Når du bruker «Tommel opp» på en tittel, viser vi deg mer innhold som ligner på denne tittelen. Når du bruker «Tommel ned» på en tittel, slutter vi å anbefale den. Du kan fremdeles finne dette innholdet ved å søke etter det.
  • Hvis du gjør en feil når du velger «Tommel opp» eller «Tommel ned», kan du trykke på den samme knappen igjen for å angre valget. Du kan også velge det motsatte alternativet.
  • De personlige «Tommel opp»- og «Tommel ned»-valgene gjelder for hver enkelt profil, slik at anbefalingene i en profil ikke påvirker andre profiler i kontoen.
  • I barneprofiler kan man ikke velge «Tommel opp» og «Tommel ned».
Merknad: På enkelte eldre enheter ser du kanskje ikke «Tommel opp»- og «Tommel ned»-funksjonen. I så fall kan du legge inn valgene på Prime Video-nettstedet eller en nyere enhet.