1. Min konto

Betaling ved hjelp av digitale lommebøker

Nå kan kunder i enkelte land velge å betale for Prime Video-abonnementet i den lokale valutaen med digitale lommebøker.

• Indonesia (DANA, ShopeePay, OVO, GoPay)
  • Filippinene (GCash, Maya, ShopeePay)
  • Thailand (Rabbit LINE Pay, TrueMoney, ShopeePay)
  • Malaysia (TouchNGO)
  • Nigeria (Paga)
  • Colombia (Nequi)

Under registrering klikker du på Legg til en digital lommebok og velger den digitale lommeboken din fra rullegardinmenyen. Fullfør registreringsprosessen ved å velge Bekreft kjøp. Du blir deretter omdirigert til nettportalen til banken din der du kan logge deg på med påloggingsinformasjonen for den digitale lommeboken for å fullføre betalingen. Etter at betalingen er fullført, blir du omdirigert tilbake til Prime Video der du kan se innhold.