Een Prime Video-pincode instellen op Android en Android Auto en motor

Als je een pincode voor Prime Video-account instelt, kun je beperkingen instellen voor je account.

Fire TV-apparaten hebben hun eigen instellingen voor ouderlijk toezicht.

Een Prime Video-PIN instellen:

• Tik in de Prime Video-app voor Android (of Android Auto en motor) op het pictogram Profielen bovenaan het scherm en selecteer vervolgens het pictogram Instellingen. Tik daar op Ouderlijk toezicht en vervolgens op Prime Video PIN.
  • Voer het wachtwoord van je Amazon-account in en tik vervolgens op Wijzigen.
  • Voer een pincode in en tik op Opslaan.
    Opmerking: Als je de pincode van je Prime Video-account in de Prime Video-app voor Android (of Android Auto en motor) instelt of wijzigt, worden beperkingen niet automatisch ingeschakeld. Als je de beperkingen wilt inschakelen, tik je op het Profiel-pictogram en vervolgens op Instellingen en selecteer je Ouderlijk toezicht. Je kunt kiezen tussen Aankoopbeperkingen en Toegangsbeperkingen. Aankoopbeperkingen zijn van toepassing op alle apparaten die bij een Prime Video-account zijn geregistreerd, terwijl weergavebeperkingen alleen van toepassing zijn op de apparaten die je hebt geselecteerd.