1. Mijn account

Je pincode voor je Prime Video-profiel of -account opnieuw instellen

Volg deze stappen als je de pincode voor profiel / account wilt wijzigen of opnieuw wilt instellen.

Om je Prime Video-PIN te beheren, ga naar Mijn profielen en volg onderstaande stappen:

Om je Prime Video-PIN te beheren, ga naar Je profielen en volg onderstaande stappen:

Om je pincode te wijzigen:

1. Klik op Profiel bewerken en klik vervolgens op het profiel dat je wilt bijwerken.
  2. Voer desgevraagd het wachtwoord van je Amazon-account in.
  3. Klik op de pagina Profiel bewerken op de knop Beheren naast Pincode en vergrendelingen profiel /account.
  4. Klik op de pagina Pincode Account / Profiel en vergrendelingen de knop Beheren naast Pincode voor Prime Video-account / -profiel.
  5. Voer een nieuwe pincode in en klik vervolgens op Doorgaan om te bevestigen.

Een vergeten pincode opnieuw instellen:

Klik op Profiel bewerken en klik vervolgens op het profiel waarvoor je de pincode opnieuw wilt instellen.

Klik in het scherm Pincode profiel invoeren op Pincode vergeten? en klik vervolgens op Doorgaan.

Voer desgevraagd het wachtwoord van je Amazon-account in.

Voer een nieuwe pincode in op het scherm Pincode profiel aanmaken en klik op Doorgaan.