1. Mijn account

Mijn Prime Video-profiel vergrendelen

Met profielvergrendeling kun je de toegang tot je persoonlijke Prime Video-profiel beperken met een pincode.

Als accounthouder kun je een pincode voor je account instellen die je kunt gebruiken om:
  • Je profiel te vergrendelen.
  • Aankoop- en weergavebeperkingen voor alle andere profielen te negeren.
  • Het aanmaken van nieuwe profielen te beperken.
  • Alle pincodes voor profielvergrendeling te overschrijven.

Ga voor instructies over het instellen van een pincode voor je account naar De pincode voor een Prime Video-account instellen op het web.

Om profielvergrendeling in te stellen ga je naar Je Profielen en volg je deze stappen:

1. Klik op Profiel bewerken en klik vervolgens op het profiel dat je wilt vergrendelen.
  2. Klik op de pagina Profiel bewerken op de knop Beheren naast Pincode en vergrendelingen profiel / account.
  3. Voer desgevraagd het wachtwoord van je Amazon-account in.
  4. Voer je pincode voor profiel / account in en klik vervolgens op Doorgaan.
  5. Op de pagina Pincode en vergrendelingen profiel / account zet je Profielvergrendeling aan en vervolgens klik je op Opslaan.
    Als je nu naar je account gaat, moet je je pincode voor profiel / account invoeren.