1. Mijn account

Het aanmaken en verwijderen van Prime Video-profielen beperken

Als accounthouder kun je instellen of profielen in je account Prime Video-profielen kunnen maken of verwijderen.

Door het aanmaken van profielvergrendeling kunnen er geen nieuwe profielen worden ingesteld om aankoop- of weergavebeperkingen te negeren.

Als je het maken van profielen voor een profiel in je account wilt vergrendelen, ga je naar Je profielen en volg je deze stappen:

1. Klik op Profiel bewerken en klik vervolgens op het profiel van de accounthouder.
  2. Klik op de pagina Profiel bewerken op de knop Beheren naast Pincode account en vergrendelingen.
  3. Voer desgevraagd het wachtwoord van je Amazon-account in.
  4. Voer de pincode van je account in en klik vervolgens op Doorgaan.
    Ga voor instructies over het instellen van een pincode voor je account naar De pincode voor een Prime Video-account instellen op het web.
  5. Op de pagina Pincode voor account en vergrendelingen zet je Vergrendeling aanmaken en verwijderen aan en vervolgens klik je op Opslaan.
    Als dit eenmaal is ingesteld, moeten profielen in je account de pincode voor het account invoeren om profielen aan te maken of te verwijderen.