Återställa pinkoden för din Prime Video-profil eller ditt konto

Följ dessa anvisningar om du behöver ändra eller återställa pinkoden för din profil/ditt konto.

Om du vill hantera din pinkod för Prime Video går du till Dina profiler och följer nedanstående anvisningar:

Om du vill hantera din pinkod för Prime Video går du till Dina profiler och följer nedanstående anvisningar:

Ändra din PIN-kod:

1. Klicka på Redigera profil och sedan på profilen som du vill uppdatera.
  2. Ange lösenordet för ditt Amazon-konto om du blir ombedd att göra det.
  3. På sidan Redigera profil klickar du på knappen Hantera bredvid Pinkod och lås för profil/konto.
  4. På sidan Pinkod och lås för konto/profil klickar du på knappen Hantera bredvid Pinkod för Prime Video-konto/profil.
  5. Ange en ny pinkod och klicka sedan på Fortsätt för att bekräfta.

Så här återställer du en glömd pinkod:

Klicka på Redigera profil och sedan på profilen där du vill återställa pinkoden.

På skärmen Ange profilpinkod klickar du på Glömt pinkod? och sedan på Fortsätt.

Ange lösenordet för ditt Amazon-konto om du blir ombedd att göra det.

På skärmen Skapa profilpinkod anger du en ny pinkod och klickar sedan på Fortsätt.