Låsa din Prime Video-profil

Med profillås kan du begränsa åtkomsten till din personliga Prime Video-profil med en pinkod.

Som kontoinnehavare kan du ställa in en pinkod för kontot som du kan använda för att:
  • Låsa din profil.
  • Kringgå köp- och visningsbegränsningar för alla andra profiler.
  • Begränsa möjligheten att skapa nya profiler.
  • Åsidosätta alla pinkoder för profillås.

Instruktioner om hur du skapar en PIN-kod för ett konto finns på Skapa en pinkod för Prime Video-konto på webben.

Om du vill skapa ett profillås går du till Dina profiler och följer dessa anvisningar:

1. Klicka på Redigera profil och sedan på profilen som du vill låsa.
  2. På sidan Redigera profil klickar du på knappen Hantera bredvid Pinkod och lås för profil/konto.
  3. Ange lösenordet för ditt Amazon-konto om du blir ombedd att göra det.
  4. Ange din pinkod för profilen/kontot och klicka sedan på Fortsätt.
  5. På sidan Pinkod och lås för profil/konto växlar du Profillås till och klickar sedan på Spara.
    När du öppnar din profil måste du nu ange din pinkod för profilen/kontot.