Begränsa möjligheten att skapa och ta bort Prime Video-profiler

Som kontoinnehavare kan du styra om profiler på ditt konto kan skapa eller ta bort Prime Video-profiler.

Om du låser möjligheten att skapa profiler går det inte att skapa nya profiler för att kringgå köp- och visningsbegränsningar.

Om du vill låsa möjligheten för en profil på ditt konto att skapa profiler går du till Dina profiler och följer dessa anvisningar:

1. Klicka på Redigera profil och sedan på kontoinnehavarens profil.
  2. På sidan Redigera profil klickar du på knappen Hantera bredvid Pinkod och lås för konto.
  3. Ange lösenordet för ditt Amazon-konto om du blir ombedd att göra det.
  4. Ange din pinkod för kontot och klicka sedan på Fortsätt.
    Instruktioner om hur du skapar en PIN-kod för ett konto finns på Skapa en pinkod för Prime Video-konto på webben.
  5. På sidan Pinkod och lås för konto växlar du Lås möjlighet att skapa och ta bort till och klickar sedan på Spara.
    Profiler som har skapats på ditt konto måste ange kontopinkoden för att skapa eller ta bort profiler.