Betala för Prime Video-uthyrning eller -köp

Ytterligare innehåll på Prime Video betalas med din 1-Click-betalningsmetod.

För närvarande är uthyrning och köp på PrimeVideo.com endast tillgängliga för kunder som bor i Frankrike, Italien, Spanien, Sverige, Belgien, Polen, Portugal, Finland, Irland, Chile, Colombia, Australien, Mexiko, Nederländerna, Indien (endast uthyrning), Brasilien och Kanada.

Betalningar görs med den betalningsmetod för digitala köp som du har angett. Detta kan nås och hanteras på Konto och inställningar.

För information om hur du använder Köp med poäng för TVOD-köp, se Betala för Prime Video-köp eller uthyrning med Rewards-poäng.