Betalning med digitala plånböcker

Kunder som bor i utvalda länder kan nu välja att betala för deras Prime Video-prenumeration i den lokala valutan med hjälp av digitala plånböcker.

• Indonesien (DANA, ShopeePay, OVO, GoPay)
  • Filippinerna (GCash, Maya, ShopeePay)
  • Thailand (Rabbit LINE Pay, TrueMoney, ShopeePay)
  • Malaysia (TouchNGo)
  • Nigeria (Paga)
  • Colombia (Nequi)

Under registreringen klickar du på Lägg till en digital plånbok och väljer din digitala plånbok från rullgardinsmenyn. Slutför registreringsprocessen genom att välja Verifiera köp. Du omdirigeras sedan till din digitala plånboks onlineportal där du kan logga in med dina inloggningsuppgifter för den digitala plånboken och slutföra betalningen. När betalningen har slutförts omdirigeras du tillbaka till Prime Video där du kan titta på innehåll.