Onbekende kosten voor Prime Video

Er zijn verschillende redenen waarom je kosten mogelijk niet herkent.

Als je een afschrijving niet herkent, controleer je of:

• Een Amazon Prime-lidmaatschap of Prime Video-abonnement is verlengd. Ga voor meer informatie naar Account en instellingen.
  • Een add-on-abonnement van Prime Video is verlengd. Als je je tegelijkertijd hebt aangemeld voor een gratis proefperiode van Amazon Prime en een add-on-abonnement van Prime Video, houd er dan rekening mee dat je maandelijkse kosten voor beide services op verschillende datums kunnen vallen.
  • Er is een bestelling geplaatst door een kind, partner, vriend of collega met toegang tot je kaartnummer. Om het risico op onbedoelde aankopen te verminderen, kun je beperkingen instellen voor Prime Video voor Een Prime Video-account PIN instellen via internet, Een Prime Video-PIN instellen op Android of Een Prime Video-PIN instellen op iOS.
  • Er zijn nog andere kaarten gekoppeld aan je creditcard of betaalpas.

Als de kosten niet kunnen worden verklaard door een van deze situaties, kun je contact met ons opnemen. Zorg dat je de volgende informatie beschikbaar hebt:

• Het volledige creditcardnummer voor alle kaarten die zijn gekoppeld aan het account waarop de kosten worden afgeschreven. Stuur deze gegevens niet naar ons in chats of e-mails, tenzij we dit specifiek vragen.
  • Datum van de afschrijving.
  • Bedrag van de afschrijving.
  • Je naam, e-mailadres en telefoonnummer.