Määritä Prime Videon rajoitukset Android- ja Android Automotive -laitteissa

Prime Videon rajoitusten avulla voit rajoittaa sisällön toistoa Prime Video -laitteissa.

Fire TV -laitteissa on omat lapsilukkoasetukset.

Voit määrittää rajoitukset seuraavasti:

• Jos käytät Prime Video -sovelluksen Android-versiota (tai Android Automotive -versiota), valitse näytön yläreunan Profiilit-kuvake ja sitten Asetukset-kuvake. Valitse Lapsilukkoasetukset ja sitten Katselurajoitukset.
  • Valitse ikärajoitus ja rajoitettavat laitteet. Valitse sitten Tallenna.
    Huomautus: Katselurajoitukset koskevat vain laitteita, joita varten ne on määritetty. Ostorajoitukset koskevat kaikkia tilin profiileja.