Sign In
This title may not be available to watch from your location. Go to amazon.com to see the video catalog in United States.

Het Jachtseizoen

7.92022ALL
Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?
Starring
Giel de WinterThomas van der VlugtStefan Jurriëns
Genres
Unscripted
Subtitles
None available
This video is currently unavailable
to watch in your location
Add to Watchlist
Add to
Watchlist
By clicking play, you agree to our Terms of Use.
Get Help

 1. 1. Aflevering 1
  This video is currently unavailable
  June 3, 2022
  39min
  ALL
  Het liefdeskoppel Ruud de Wild en Olcay Gulsen zet hun relatie op het spel om vier uur uit handen te blijven van StukTV. In deze spannende achtervolging proberen ze hun hoofd koel te houden, maar nemen ze wel nog even de tijd om de mannen live voor schut te zetten.
 2. 2. Aflevering 2
  This video is currently unavailable
  September 22, 2017
  37min
  ALL
  Het unieke duo Peter Gillis en Rob Geus haalt alles uit de kast om het de mannen van StukTV lastig te maken. Tijdens hun vlucht maken ze er een feestje van en proberen ze, uiteraard, zoveel mogelijk in stijl te rijden.
 3. 3. Aflevering 3
  This video is currently unavailable
  September 29, 2017
  39min
  ALL
  De chaotische meiden van Meiland proberen 4 uur lang uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. Met een gewaagde tactiek proberen ze zo snel mogelijk de achterhoek te ontvluchten om hopelijk te eindigen in de veilige armen van vader Martien en moeder Erica.
 4. 4. Aflevering 4
  This video is currently unavailable
  October 6, 2017
  38min
  ALL
  Voetballers Davy Klaassen en Daley Blind moeten uit handen van Giel, Thomas en Stefan zien te blijven. Kunnen ze net zo goed vluchten als voetballen?
 5. 5. Aflevering 5
  This video is currently unavailable
  October 13, 2017
  37min
  ALL
  Radio DJ Sander Lantinga en tv-presentator Jan Versteegh zijn op de vlucht voor de mannen van StukTV. Lukt het hen om 4 uur lang uit hun handen te blijven?

More details

Directors
Arnaud van der Werff
Producers
John de Mol
Network
Talpa Concepts / Social Moments
Amazon Maturity Rating
All Learn more