Prime Video
 1. Your account

Crims

Season 1
"Crims" és una sèrie de "true crime" que relata crims reals que han passat fa pocs anys a Catalunya: pura realitat per entretenir. Carles Porta presenta els casos des de l'estudi de Catalunya Ràdio amb una breu introducció abans de donar pas a cada capítol. La seva veu en off acompanya tot el capítol, amb un to i un estil que atrapen i connecten amb l'espectador.
202010 episodes
16+
This video is currently unavailable
to watch in your location

Episodes

 1. S1 E1 - Brito i Picatoste (1a. part)
  January 8, 2021
  55min
  13+
  Comença a Lleida, el diumenge 14 d'octubre del 2001. Una parella de Mossos d'Esquadra són a l'Hospital Arnau de Vilanova custodiant un intern del Centre Penitenciari Ponent. En sortir, un home se'ls acosta, dispara als policies a boca de canó i fuig amb el presoner, a qui acaben d'enguixar el braç.
  This video is currently unavailable
 2. S1 E2 - Brito i Picatoste (2a. part)
  November 30, 2020
  55min
  16+
  Els Mossos i la Guàrdia Civil continuen rere la pista dels dos fugitius. Els mitjans comencen a publicar històries sobre la relació que tenen entre ells i l'ascendència -gairebé de líder espiritual- de Brito sobre Picatoste. Quan semblava que la tensió no podia créixer més, passa allò que tothom temia que passés: els dos delinqüents topen amb una parella a Collserola.
  This video is currently unavailable
 3. S1 E3 - El zelador d'Olot
  November 30, 2020
  51min
  16+
  Quan el metge que feia el torn de matinada a les urgències de l'Hospital Sant Jaume d'Olot va veure aquelles taques a la boca d'una dona que acabava de morir es va negar a signar l'acta de defunció. La dona havia ingressat procedent de La Caritat, un dels geriàtrics més buscats de tota la Garrotxa.
  This video is currently unavailable
 4. S1 E4 - L'assassí del Putxet
  November 30, 2020
  53min
  16+
  L'11 de gener del 2003 apareix morta una dona de 49 anys sota les escales d'un pàrquing del carrer Bertran de Barcelona. Es crea una gran alarma social a la ciutat: hi ha un assassí lliure que pot tornar a matar. Onze dies després apareix un altre cadàver al mateix pàrquing, d'una dona, assassinada de la mateixa manera. La policia creu que l'assassí reincidirà. I no tenen temps per perdre.
  This video is currently unavailable
 5. S1 E5 - Josep Talleda, l'"Espereu-me" (1a. part)
  November 30, 2020
  53min
  13+
  En el primer capítol, la tranquil·litat es trenca a Sant Hilari Sacalm, la vila de les cent fonts, el diumenge 12 de juliol de 1987, quan és trobada morta una nena de 14 anys al voral d'una carretera, amb un cop molt fort al cap. La nena es deia Montse Ávila i és filla d'una família de 8 germans. Qui és capaç de matar una nena? Els rumors s'estenen com la pólvora en un poble petit.
  This video is currently unavailable
 6. S1 E6 - Josep Talleda, l'"Espereu-me" (2a. part)
  November 30, 2020
  50min
  16+
  En el segon capítol del cas, Josep Talleda surt en llibertat després de passar-se 10 anys a la presó. És l'any 2000. Tres anys més tard, el 2 d'abril del 2003, es presenta a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Girona amb el cos ple de cops i ferides, com si algú l'hagués apallissat, i explica que tres homes l'han agredit per robar-li la cartera.
  This video is currently unavailable
 7. S1 E7 - Mataiaies
  March 8, 2020
  53min
  13+
  El juny del 2006 la ciutat de Barcelona es va convertir en el tauler de joc d'una insòlita partida: més de dos-cents Mossos enfrontats a una ombra de la qual només en tenien una imatge borrosa. Una dona, ni gaire alta, ni gaire baixa, ni gaire gran, ni gaire jove, havia començat a assaltar dones grans als seus domicilis.
  This video is currently unavailable
 8. S1 E8 - Machala
  March 15, 2020
  53min
  16+
  El novembre del 2004, els Mossos troben a Lleida el cadàver de Maria Isabel Bascuñana embolicat amb bosses d'escombraries al maleter del seu cotxe. Diverses pistes porten els investigadors fins a un vigilant de pàrquing. Un cop detingut, el sospitós assegura que és víctima d'una conxorxa. A poc a poc, la policia descobreix que l'home té un passat sorprenent al seu país.
  This video is currently unavailable
 9. S1 E9 - La bibliotecària Helena Jubany (1a. part)
  November 30, 2020
  49min
  16+
  El primer capítol del cas comença la matinada de l'1 al 2 de desembre del 2001, a Sabadell, amb una noia de 27 anys morta. És Helena Jubany i el seu cos apareix en un pati interior, nu i ple de cremades. Ben aviat els investigadors descobreixen que l'han drogat amb somnífers i que algú l'ha tirat des del terrat d'un edifici de pisos.
  This video is currently unavailable
 10. S1 E10 - La bibliotecària Helena Jubany (2a. part)
  November 30, 2020
  50min
  16+
  En el segon capítol, el jutge que instrueix el cas Jubany ordena la detenció de Muntsa Careta. La policia està convençuda que també hi ha prou motius per detenir la seva parella, Santi Laiglesia. És més, afirmen que probablement qui va matar la bibliotecària és ell, no ella. Tot i així, Muntsa Careta ingressa a la presó de Wad-Ras i comença a escriure un diari.
  This video is currently unavailable

Details

More info

Content advisory
Nudityviolencealcohol usesmokingfoul languagesexual content
Subtitles
None available
Directors
Carles PortaEnric ÀlvarezLaia FoguetPol IzquierdoNeus SalaCarlos Torres
Producers
Televisió de CatalunyaGorokaTrue Crime Factory
Starring
Carles Porta
Studio
Indigenius
By clicking play, you agree to our Terms of Use.