Prime Video
 1. Your account

En Svedig date

Season 1
En første date kan gjøre at du føler deg både svett og blottstilt, men hva om du faktisk er det? Fire single går inn i en badstue for en ekstra heit date. Én superdater med tre single. I badstuen er daten delt inn i to runder. I hver runde vil det være utfordringer i form av spørsmålskort og fysiske oppgaver. Dette er En Svedig Date!
20226 episodes
13+
This video is currently unavailable
to watch in your location

Episodes

 1. S1 E1 - En Svedig Date
  December 25, 2022
  23min
  7+
  Datinglivet er fyldt med endeløse swipes og kedelige kaffeaftaler. Men i En Svedig Date springer vi alle høflighedsfraserne over, når to heldige singler dater hele tre bejlere i en sauna! I første afsnit må Laila tage alle kneb i brug for at få sine bejlere til at makke ret – mens charmerende Mike – på den hårde måde – finder ud af, hvor lille verden i virkeligheden er.
  This video is currently unavailable
 2. S1 E2 - En Svedig Date
  December 25, 2022
  26min
  7+
  Der er skruet helt op for temperaturen – og kontrasterne – når superdaterne Evangelos og Lili skal date deres bejlere. For mens Evangelos har masser erfaring når det kommer til modsatte køn – så er Lili og hendes bejlere langt mere uprøvet i datinglivet. Det bliver med andre ord både svedigt og sexet og helt igennem uskyldigt og akavet – på én og samme tid.
  This video is currently unavailable
 3. S1 E3 - En Svedig Date
  December 25, 2022
  27min
  7+
  Det kunne nærmest ikke være mere oplagt at skulle på første date i en sauna for den 55-årige gusmester og tantraekspert Thomas. Og heldigvis for ham går der ikke længe, før hans tre bejlere smider alle hæmningerne. Imens prøver 19-årige Ivi at fornemme sig til, hvem af sine bejlere, der er det bedste match – og det hele tager en uventet – og temmelig akavet – drejning.
  This video is currently unavailable
 4. S1 E4 - En Svedig Date
  December 25, 2022
  30min
  7+
  Mens festglade Emilie smider alle hæmningerne i saunaens varme og fyrer den af med sine tre bejlere, så kommer biseksuelle Patrick på noget af en opgave, når han skal forsøge at vælge mellem tre vidt forskellige personligheder. Det bliver både grænseoverskridende, sexet – og utrolig sjovt!
  This video is currently unavailable
 5. S1 E5 - En Svedig Date
  December 25, 2022
  28min
  13+
  Der er både festlig flirten, masser af grin og gode snakke, når superdaterne Davie og Pernilles bejlere forsøger at gøre kur til dem. For mens det hos Davie bliver ualmindelig lummert og svedigt, så er der amoriner i luften mellem Pernille og især én af hendes bejlere.
  This video is currently unavailable
 6. S1 E6 - En Svedig Date
  December 25, 2022
  26min
  13+
  Der bliver kigget langt efter 24-årige Emilio, da han træder ind i saunaen til sine tre bejlere. Men når man skal vælge to fra, og kun én kan stå tilbage, så er det afgørende, at man vælger rigtigt! Imens gør det stort indtryk i den anden sauna, når biseksuelle Aria fortæller om sit noget alternative arbejde. Spørgsmålet er, om de bliver skræmt helt væk?
  This video is currently unavailable

Details

More info

Content advisory
Nudityalcohol usesexual content
Subtitles
None available
By clicking play, you agree to our Terms of Use.