Prime Video
 1. Your account

Historias para no dormir

Rodrigo Cortés, Rodrigo Sorogoyen, Paco Plaza i Paula Ortiz s'encarreguen de reinterpretar aquesta antologia de relats autoconclusius que faran gaudir els espectadors amb versions actualitzades de les millors històries de Chicho Ibáñez Serrador. Els quatre directors fan aquest homenatge com a reconeixement a la importància històrica de la sèrie en la ficció espanyola.
20214 episodes
16+
This video is currently unavailable
to watch in your location

Episodes

 1. S1 E1 - La broma
  October 31, 2021
  45min
  16+
  L’Alberto és un empresari d'èxit, bromista i fanfarró. La seva dona, l’Elena, l’enganya amb el Javier, el seu més empleat més servicial, i planegen assassinar-lo. Però l’Alberto ho ha previst i organitza la seva última broma.
  This video is currently unavailable
 2. S1 E2 - Freddy
  October 31, 2021
  60min
  16+
  L’André és un pèssim actor que està a punt de perdre la feina de ventríloc. Per consell de Chicho Ibáñez Serrador, comença a treballar amb un misteriós ninot que l'ajuda a desfer-se de les seves inseguretats. L’arribada del ninot coincideix amb macabres successos que porten el rodatge a un punt sense retorn.
  This video is currently unavailable
 3. S1 E3 - L'asfalt
  October 31, 2021
  41min
  16+
  El Baldo viu un malson quan, incomprensiblement, queda atrapat a l'asfalt. Els seus crits d'auxili rebran incredulitat i passivitat com a resposta. Entre la sorpresa i la desesperació, el Baldo s'enfonsa centímetre a centímetre sense que res ni ningú l'ajudi.
  This video is currently unavailable
 4. S1 E4 - El doble
  October 31, 2021
  1 h 5 min
  16+
  Any 2045. El Dani viu un mal moment amb l’Eva. En un intent de salvar la relació pren la decisió d'adquirir un doble que cobreixi la seva absència quan el necessiti. Els esdeveniments els obligaran a replantejar l'essència de la seva identitat com a parella, i començaran a sospitar. Recelosa, l’Eva comença a seguir i a observar el Dani, que es comporta de manera estranya.
  This video is currently unavailable

Details

More info

Content advisory
Violencefrightening scenessubstance usealcohol usesmokingfoul languagesexual content
Subtitles
None available
Directors
Rodrigo Sorogoyen
Starring
Eduard FernándezDavid VerdaguerMiki Esparbé
Studio
Viacom - Prointel e Isla Audiovisual
By clicking play, you agree to our Terms of Use.