Prime Video
 1. Your account

The Bridge Finland

Season 1
The Bridge Finland er et realityshow, hvor 12 personer, som ikke kender hinanden, tager på eventyr i den nordlige vildmark for at vinde 50 000 euro i præmier. For at få præmien skal deltagerne bygge en 300 meter lang bro. De skal lære at samarbejde, og de har kun omkring 15 dage til det. Lykkes det dem, møder der dem endnu et problem – hvem skal have pengene?
20226 episodes
7+
This video is currently unavailable
to watch in your location

Episodes

 1. S1 E1 - Et spring ud i det uvisse
  May 31, 2022
  46min
  ALL
  I alt 12 personer, som ikke kender hinanden, efterlader civilisationen bag sig for at vinde 50 000 euro i præmier. Men når de er nået frem, finder de ud af, at de står over for en så godt som umulig opgave. For at vinde puljen skal de bygge en 300 meter lang bro fra deres egen ø til naboøen. Det har de 15 dage til. Lykkes det dem, står de over for et nyt problem – hvem skal have pengene?
  This video is currently unavailable
 2. S1 E2 - I elementernes vold
  May 31, 2022
  41min
  ALL
  Turkka og Ville-Markus vender tilbage til lejren og bringer nyheder med sig. Lejrdeltagerne tager imod dem med åbne arme, men nogle af dem bliver mistænksomme. De nådesløse forhold i vildmarken sætter både broen og relationerne på prøve. Da roen endelig har sænket sig i lejren, anes en helt ny slags trussel i horisonten.
  This video is currently unavailable
 3. S1 E3 - Magt og ansvar
  May 31, 2022
  44min
  ALL
  Lejrdeltagerne haler ind på tidsplanen, men en række genvordigheder har slået skår i tilliden mellem dem. De nytilkomne står over for et vanskelig valg, og derefter er lejren ikke længere sig selv. Det ville være godt for gruppen at få en bedre fællesskabsånd, og snart får de en ægte finsk chance for at slå sig løs. Men som følge af mange genvordigheder er det svært at gribe chancen.
  This video is currently unavailable
 4. S1 E4 - Konkurrencen strammer til
  May 31, 2022
  41min
  ALL
  Den fælles saunaaften dagen før har gjort underværker, og alt ånder fred og ro i lejren. Men den afslappede stemning er som blæst væk, da en meddelelse tvinger deltagerne til at reflektere over hinandens styrker og svagheder. Afstemningen sætter tre af deltagerne i en svær situation. Brobyggeriet står i stampe, og uroen vokser. Der er nok af varme ord fra fortiden, men er prisen for høj?
  This video is currently unavailable
 5. S1 E5 - Kaos på menuen
  November 16, 2022
  41min
  7+
  Brobyggeriet skrider planmæssigt frem, men maden er ved at slippe op. Nogle af deltagerne får mulighed for at deltage i en festmiddag, men først skal deltagerne afgøre, hvem af dem der fortjener det. Middagen slutter i kaos, hvor forskellige holdninger tørner sammen. Der ankommer en besked den følgende dag. Deltagerne får øjnene op for, at middagen har haft vidtrækkende konsekvenser.
  This video is currently unavailable
 6. S1 E6 - En sidste kraftanstrengelse
  May 31, 2022
  40min
  ALL
  Deltagerne er nu blot et stenkast fra skattekammerøen. Sejrstørsten vokser, men en besked, som deltagerne finder i en kiste på stranden, får selv den mest overmodige til at miste modet. Vil det blive umuligt at få broen gjort færdig til tiden? Hvis det lykkes, står der et sidste problem tilbage: Hvem af dem fortjener pengene og hvorfor?
  This video is currently unavailable

Details

More info

Subtitles
None available
Directors
Mikko Lehtonen
Producers
Taija Marjamäki
Starring
Patrik GrönqvistEsin GungörTurkka Junkkari
Studio
Banijay
By clicking play, you agree to our Terms of Use.