Se Prime Video på mobilenheder

Få at vide, hvordan du kan se Prime Video gennem Prime Video-appen til mobilenheder.

Android-enheder

Krav til enhedens hardware og operativsystem

• Processortype: ARM-processor med to kerner eller bedre. Intel-processorer understøttes ikke i øjeblikket
  • Processorhastighed: Større end 1,2 GHz
  • Enhedshukommelse: Mindst 1 GB
  • Operativsystem: Android OS 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller højere

Bemærk: Ændrede versioner af Android-operativsystemet og Blackberry-enheder, som kører Android-apps, understøttes ikke.

Få Prime Video-appen til Android

Du kan se Prime Video på din Android-enhed gennem Prime Video-appen, som du kan downloade fra Amazon Underground-appen, Amazon-appen, Samsung Galaxy App Store og Google Play Store. Du skal blot søge efter "Prime Video".

Du kan få flere oplysninger på siden Se overalt.

Åbn Prime Video-appen, når den er downloadet:
  1. Log på for at forbinde din konto til appen. Sørg for, at du indtaster de kontooplysninger, som er tilknyttet dit Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskab.

Bemærk: Har du ikke en konto? Få mere at vide om Sådan starter du et Prime Video-medlemskab eller en gratis prøveperiode.

2. Vælg en film eller tv-udsendelse for at åbne videooplysningerne.
  3. Tryk på Se nu eller Genoptag for at starte videoafspilningen.

iOS-enheder

Understøttede enheder og operativsystemer

iPhone, iPad og iPod-touch-enheder, som kører iOS 8.0 eller højere.

Bemærk:

• Ændrede versioner af iOS-operativsystemet understøttes ikke.
  • Prime Video-appen er ikke tilgængelig til iPhone 4.

Få Prime Video-appen til iOS

Du kan se Prime Video på din iOS-enhed gennem Prime Video-appen, som du kan downloade fra Apple App Store. Du skal blot søge efter "Prime Video".

Du kan få flere oplysninger på Siden Se overalt.

Åbn Prime Video-appen, når den er downloadet:

1. Log på for at forbinde din konto til appen. Sørg for, at du indtaster de kontooplysninger, som er tilknyttet dit Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskab.
  2. Vælg en film eller tv-udsendelse for at åbne videooplysningerne.
  3. Tryk på Se nu eller Genoptag for at starte videoafspilningen.