Sådan starter du et Prime Video-medlemskab eller en gratis prøveperiode

Få at vide, hvordan du starter et Prime Video-medlemskab eller en gratis prøveperiode.

Du kan starte et Prime Video-medlemskab på Prime Video-webstedet eller en kompatibel Android- eller iOS-enhed.

Du skal afslutte disse trin:

1. Opret en Amazon-konto, eller log på

Du skal bruge en Amazon-konto for at få adgang til Prime Video. Du bliver bedt om at logge på din konto som det første skridt

Har du allerede en Amazon-konto?

Hvis du allerede har en Amazon-konto, kan du indtaste oplysningerne for den konto og vælge Log på.

Skal du oprette en Amazon-konto?

Hvis du ikke har en konto, skal du vælge valget Opret din Amazon-konto. Følg vejledningen på skærmen for at angive dit navn, din e-mailadresse/telefonnummer og en ny adgangskode.

Bemærk: Hvis du logger på fra en kompatibel Android- eller iOS-enhed, kan du betale med en Google-betalingsmetode eller gennem iTunes.

2. Vælg en betalingsmetode

Vælg det land, du bor i (hvis du bliver bedt om det), og indtast derefter dine faktureringsoplysninger.

Du kan vælge en anden betalingsmetode, som allerede er gemt til din Amazon Wallet, eller tilføje nye betalingsoplysninger.

Understøttede betalingsmetoder inkluderer internationale kredit- og debetkort.

Hvis du bor i Brasilien, kan du også betale i din lokale valuta eller nationale kort. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Ændringer i Prime Video-abonnementer i Brasilien

Bemærk: Der kræves betalingsoplysninger, for at du kan starte en gratis prøveperiode. Ved slutningen af den gratis prøveperiode opkræver den betalingsmetode, du har valgt ved tilmeldingen, automatisk dit medlemskabsgebyr. Hvis du imidlertid ikke ønsker at blive opkrævet, kan du annullere din gratis prøveperiode før slutdatoen fra Konto og indstillinger. Du kan få mere at vide ved at gå til Afslut dit Prime Video-medlemskab.

3. Bekræft, og afslut

Gennemse dine kontooplysninger, betalingsoplysninger og valgte plan på bekræftelsesskærmen.

Vælg Bekræft for at afslutte tilmeldingen.

Når tilmeldingen er afsluttet, kan du starte med at se film og tv-udsendelser fra Prime Video-websted eller gennem Prime Video-appen på dine kompatible, tilsluttede enheder.

Du kan få mere at vide ved at gå til Opsæt Prime Video på din enhed og Se Prime Video.