Skift dine kontooplysninger

Få at vide, hvordan du administrerer dine Amazon-kontooplysninger på Prime Video-webstedet.

Du kan ændre dine kontooplysninger, herunder dit navn, din e-mailadresse, dit mobilnummer og din adgangskode fra Konto og indstillinger på Prime Video-webstedet.

Sådan ændrer du dine kontooplysninger:

1. Gå til Konto og indstillinger.
  2. Kig efter afsnittet Din konto.
  3. Vælg Skift eller Rediger på Amazon ved siden af de oplysninger, du vil opdatere.
  4. Følg vejledningen på skærmen, og vælg derefter Gem ændringer.

Bemærk:

• Hvis du ændrer din e-mailadresse til en e-mailadresse, som allerede er tilknyttet en anden Amazon-konto, sender vi dig en e-mail, som beder dig om at bekræfte, at du ejer denne e-mailadresse. Klik på linket i denne bekræftelses-e-mail, og følg vejledningen på skærmen for at afslutte processen. Hvis du ikke kan finde vores e-mail, skal du tjekke, at du har angivet din nye e-mailadresse korrekt, og tjek også din mappe med uønsket mail i din indbakke.
  • Hvis du ændrer din e-mailadresse, vil alle dine Prime Video-meddelelser automatisk blive tilknyttet din nye e-mailadresse.