Administrer dine Prime Video-enheder

Få at vide, hvordan du logger på Prime Video, logger af og administrerer dine registrerede enheder.

Administrer dine enheder

Du kan også få vist og administrere de enheder, som er tilsluttet din konto, fra Prime Video-webstedet.

Gå til Konto og indstillinger, og åbn Dine enheder fra topmenuen. Hver af dine enheder vises under Registrerede enheder:

• Du fjerner en enhed fra din konto ved at vælge Afregistrer ved siden af enheden.
  • Du slutter en enhed til din konto ved at vælge Registrer en ny enhed øverst på siden.

Tip: Hvis en af dine enheder ikke vises under Registrerede enheder, kan du prøve at bruge muligheden Registrer en ny enhed for at føje den til din konto på Prime Video-webstedet. Sørg for, at du indtaster de oplysninger, som er tilknyttet dit Prime Video-medlemskab, under registreringen.

Du kan også få vist dine registrerede enheder fra Prime Video-appen til Android og iOS.

Tryk på Indstillinger i Prime Video-appen, og tryk derefter på Registrerede enheder. Du fjerner en enhed fra din konto ved at trykke på Afregistrer ved siden af enheden.

Du skal derefter logge på igen direkte på den enhed, eller registrere den på Prime Video-webstedet.

Log på din enhed

Hvis du vil se Prime Video-titler på webstedet eller på dine tilsluttede enheder, skal du logge på den konto, som er tilknyttet dit Prime Video-medlemskab.

Tip: Første gang du åbner Prime Video-appen, vises mulighederne Log på eller Registrer din enhed, så opsætningen af din konto kan afsluttes. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Opsæt Prime Video på din enhed og vælge din enhed.

Du kan linke din enhed eller webbrowser til én konto ad gangen. Du kan få mere at vide om, hvordan du opretter en konto og starter et Prime Video-medlemskab, ved at gå til Sådan starter du et Prime Video-medlemskab eller en gratis prøveperiode.

Log af Prime Video

Når du logger af Prime Video, er din webbrowser eller enhed ikke længere tilsluttet din konto. Prime Video-titler vises først, når du logger på igen.

Du logger af Prime Video-webstedet ved at åbne menuen Konto i øverste, højre hjørne af skærmen og vælge muligheden Log af.

Du kan logge af Prime Video-appen direkte på din tilsluttede enhed:

Tv'er

1. Gå til Prime Video-startskærmen, og vælg Hjælp på menuen.
  2. Vælg Afregistrer din enhed.
  3. Vælg Afregistrer din enhed, og vælg derefter OK for at bekræfte.

Fire TV Stick Basic Edition

1. Vælg Indstillinger på menuen Fire TV.
  2. Gå til Min konto.
  3. Hvis din enhed er registreret, vises det navn, som er tilknyttet din konto, i dette afsnit. Hvis du vælger den, vises muligheden Afregistrer.

Android-enheder

1. Start appen Prime Video, og åbn menuen Knappen Menu
				.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Log på med en anden Amazon-konto i afsnittet "Logget på som".

iOS-enheder

1. Start Prime Video-appen, og vælg Indstillinger på menuen.
  2. Vælg Min konto.
  3. Vælg Log af.

Fire-tablets

På Fire-tablets er Prime Video linket til den samme konto, du brugte til at registrere din enhed Sådan ændrer du din enheds registreringsindstillinger:

1. Stryg ned fra toppen af startskærmen, og vælg Indstillinger.
  2. Vælg Min konto.
  3. Vælg Afregistrer.

Playstation- eller Xbox One-konsoller

1. Tryk på den tilsvarende "Hjælp"-knap på din controller fra Prime Video-startskærmen.
  2. Vælg Fjern registrering.

Tip: Når du logger af eller afregistrerer din enhed, vises normalt en prompt, hvor du kan logge på igen. Du kan derefter indtaste oplysningerne til din foretrukne konto.