Log på

Hjælp

Sådan lukker du din konto

Få at vide, hvordan du lukker din Amazon-konto. Når din konto er lukket, kan du ikke længere bruge den til at få adgang til Prime Video.

Hvis du vil lukke din Amazon-konto, skal du Kontakt os for at få den lukket.

Når din konto er lukket, kan den ikke længere bruges til at få adgang til Prime Video - hverken af dig eller nogen anden.

Husk også:

  • Du har ikke adgang til andre websteder, hvor du bruger din konto til at logge på med (f.eks. dit lokale Amazon-websted)
  • Du har ikke adgang til din kontooversigt eller detaljerne om dit Prime Video-medlemskab (herunder betalingsoplysninger, ændringer i medlemskabet osv.)
  • Kontoændringer kan ikke afsluttes for lukkede konti.

Bemærk: Hvis du blot skal ændre dine kontooplysninger eller fjerne en betalingsmetode fra din Amazon Wallet, behøver du ikke at lukke din konto. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Skift dine kontooplysninger og Skift din Prime Video-betalingsmetode.

Relaterede hjælpemner