Download Prime Video-titler til din mobilenhed

Få at vide, hvordan du downloader Prime Video-titler til din mobilenhed til offline afspilning.

Du kan downloade udvalgte Prime Video-titler til din mobilenhed, så du kan se dem uden en aktiv internetforbindelse.

Sådan downloader du Prime Video-titler til din enhed:

1. Find den film eller tv-udsendelse, du vil downloade, i Prime Video-appen, og åbn videodetaljerne.
  2. Tryk på muligheden Download.

Ikonet "Downloadet" eller "hak" vises på skærmen, når downloaden er afsluttet.

Bemærk: Lydsproget for downloadede titler vil være på det sprog, du sidst streamede i, hvis det er tilgængeligt for titlen. Alle sprog, der er tilgængelige for undertekster, vil være tilgængelig under offline afspilning.

Sådan finder du dine downloads:

• Fra Prime Video-appen - Vælg Downloads på menuen.

Bemærk: Skift mellem ‘Film’ og ‘Tv’ øverst på skærmen for at finde din downloadede titel.

• Fra din Fire-tablet - Åbn menuen, og vælg Seneste downloads.

Tilgængelighed af download og visningsperioder

Kun valgte Prime Video-titler er tilgængelige til download, og den tidsperiode, du har, til at se en downloadet titel, når din enhed er offline, afhænger af titlen.

Der vises typisk en meddelelser på skærmen, når visningsperioden for en titel næsten er slut.

Meddelelser på skærmen vises også, hvis du har downloadet det maksimale antal Prime Video-titler og skal slette en eller flere for at fortsætte med den aktuelle download.

Du kan få flere oplysninger ved at se de gældende anvendelsesregler ved at besøge Serviceudbyderoplysninger, Vilkår og politikker.