Se Prime Video på Sony-tv'er

Få at vide, hvordan du ser Prime Video på dit Sony Smart-tv.

Du kan se Prime Video på dit Sony Smart-tv gennem Prime Video-appen.

Understøttede modeller

• HD-afspilning: Sony Smart-tv-modeller
  • 4K Ultra HD-afspilning: Tilgængelig på Sony Ultra HD-tv'er fra 2015 eller senere
  • HDR-afspilning: Tilgængelig på 2015 ‘Triluminos’ 4K-tv'er (x850c, x900c, x910c, x930c og x940c)

Få Prime Video-appen

Du kan få Prime Video-appen fra Content Bar på dit Sony-tv:

1. Tryk på knappen Home på tv'ets fjernbetjening.
  2. Åbn Featured Apps, og vælg Prime Video. Kig i All Apps, hvis appen ikke vises her.
  3. Vælg Sign in and start watching.

Åbn Prime Video-appen, når den er downloadet:

1. Log på for at forbinde din konto til appen. Sørg for, at du indtaster de kontooplysninger, som er tilknyttet dit Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskab.
  2. Vælg en film eller tv-udsendelse for at åbne videooplysningerne. Vælg derefter Se nu eller Genoptag for at starte afspilningen.