Om opdatering af din hjemmeplacering

Få mere at vide om, hvordan du opdaterer din hjemmeplacering.

Der vises muligvis en meddelelse, som beder dig om at opdatere din hjemmeplacering, når du bruger Prime Video. Din hjemmeplacering bruges til at tilbyde den bedste Prime Video-oplevelse. De betalingsmetoder, som er tilknyttet din Amazon-konto, bestemmer din hjemmeplacering. Hvis du bor i et af følgende lande, kan du se Prime Video-indhold på understøttede enheder og dit lokale Amazon-websted:

• USA (www.amazon.com/av)
  • Storbritannien (www.amazon.co.uk/av)
  • Tyskland/Østrig (www.amazon.de/av)
  • Japan (www.amazon.co.jp/av)

Hvis du ikke bor i et af disse lande, skal du lave en engangsopdatering af din hjemmeplacering for at få adgang til noget bestemt Prime Video-indhold eller bruge PrimeVideo.com. Du vil kun blive bedt om at opdatere din hjemmeplacering én gang.

PrimeVideo.com er tilgængelig internationalt (uden for de lande, som vises ovenfor). Du skal ikke opdatere din hjemmeplacering, når du rejser. Få at vide, hvordan du Ser Prime Video, mens du rejser internationalt.

Hvis du bosætter dig i et andet land, efter du har angivet din hjemmeplacering, skal du Kontakt kundeservice.

Før du opdaterer din hjemmeplacering

Bemærk: Hvis du tidligere har brugt Prime Video på Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de eller Amazon.co.jp, kan din Prime Video-oplevelse blive påvirket, når du opdaterer din hjemmeplacering, herunder:

• Alle dine lejede og/eller købte videoer bliver utilgængelige bortset fra på dit lokale Amazon-websted. Du har fortsat adgang til dette indhold ved at besøge det Amazon-websted, hvor du har købt/lejet, fra en computer. Der er ikke adgang til dette indhold fra PrimeVideo.com-webstedet eller iOS-, Android-, Fire Tablet- eller Smart-tv-programmer.
  • Aktive Amazon-kanalabonnementer bliver utilgængelige bortset fra dit lokale Amazon-websted. Du har fortsat adgang til dette indhold ved at besøge det Amazon-websted, hvor du har købt, fra en computer. Bemærk, at det måske ikke er tilgængeligt til streaming, når du ikke befinder dig i købslandet. Der er ikke adgang til dette indhold fra PrimeVideo.com-webstedet eller iOS-, Android-, Fire Tablet- eller Smart-tv-programmer.
  • Alle tilpassede indstillinger og lister nulstilles. Dine indstillinger til forældrekontrol og tilpassede lister, herunder Din visningsliste, nulstilles også. Hvis du tidligere har oprettet en Prime Video-pinkode, skal du genoprette den på PrimeVideo.com. Få mere at vide om Forældrekontrol og Din visningsliste på PrimeVideo.com
  • Tilgængeligheden af videoer på Prime Video kan være forskellig. Tilgængelige tv- og filmtitler kan være forskellige på PrimeVideo.com pga. licensaftaler.
  • Enhedskompatibiliteten kan variere. Prime Video er kun tilgængelig på iOS, Android, Fire Tablet og udvalgte Smart-tilsluttede tv'er. Få mere at vide om Understøttede enheder og funktioner på PrimeVideo.com.

Sådan opdaterer du din hjemmeplacering

Det kan tage op til 15 minutter at opdatere din hjemmeplacering. Når din hjemmeplacering er opdateret til et Prime Video-berettiget land, får du adgang til PrimeVideo.com-webstedet. Der kan også være forskel på de viste titler afhængigt af din nye hjemmeplacering.

Hvis du vil opdatere din hjemmeplacering, skal du logge på PrimeVideo.com med din Amazon-konto.

Eksisterende Prime-medlem

Kunder med et aktivt Prime-abonnement bliver bedt om at vælge deres hjemmeplacering på en liste over lande. Den viste liste over lande baserer sig på de lande, hvor dine betalingsmetoder udstedes fra. Hvis dit hjemland ikke vises på listen, skal du besøge dit lokale Amazon-websted for at tilføje en ny betalingsmetode.

Ikke-Prime-medlem

Kunder, som ikke har et aktivt Amazon Prime-abonnement, bliver bedt om at tegne et Prime Video-abonnement. Du skal vælge en betalingsmetode for at kunne tegne et abonnement. Du kan angive din hjemmeplacering ved at vælge et land på listen Dit land på skærmen Tilføj/rediger betalinger.