1. Din konto

Børnesikring på Prime Video

Prime Video-forældrekontrol giver dig mulighed for at angive begrænsninger for videoindhold, der kan ses eller købes på din konto.

Prime Video-forældrekontrol fungerer ved at kræve indtastning af din konto-pinkode for at omgå købs- eller visningsbegrænsninger, der er aktiveret på din konto.

Bemærk: Følgende enheder har deres egne indstillinger for børnesikring for at begrænse adgangen til indhold og køb, og du skal administrere disse indstillinger direkte på enheden: