Opsig dit Prime Video Channel-abonnement

Opsig dit Prime Video Channel-abonnement.

1. Gå til Konto og indstillinger.
  2. Vælg Kanaler i topmenuen.
  3. Find det abonnement, du vil opsige, under Dine kanaler.
  4. Vælg Annuller kanal, og bekræft.

Slutdatoen for dit abonnement vises på bekræftelsesskærmen. Du kan annullere opsigelsen indtil denne dato. Efter slutdatoen bliver du ikke opkrævet betaling for, og du har heller ikke adgang til, indhold fra den pågældende kanal. Opsigelse af et abonnement genererer ikke en refusion for eventuelle tidligere abonnementsomkostninger.

Der kræves et Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskab for at få adgang til Prime Video Channels. Hvis du opsiger dit Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskab, opsiger du også dine Prime Video Channel-abonnementer.