Opsig dit Prime Video Channel-abonnement

Opsig dit Prime Video Channel-abonnement online.

1. Gå til Konto og indstillinger og vælg Kanaler i topmenuen.
  2. Find det abonnement, du vil opsige.
  3. Vælg Opsig kanal, og bekræft.

Slutdatoen for dit abonnement vises på bekræftelsesskærmen. Du kan annullere opsigelsen indtil denne dato. Efter slutdatoen bliver du ikke opkrævet betaling for, og du har heller ikke adgang til, indhold fra den pågældende kanal. Opsigelse af et abonnement genererer ikke en refusion for eventuelle tidligere abonnementsopkrævninger.

Du skal have et Amazon Prime-medlemskab for at få adgang til Prime Video-kanaler. Hvis du opsiger dit Amazon Prime-medlemskab, opsiger du også dine Prime Video Channel-abonnementer.