Konfigurer en Prime Video-pinkode

En Prime Video-pinkode begrænser muligheden for at købe eller se indhold på en individuel enhed.

Fire TV-enheder, Fire Tablets og Fire Phones har deres egne indstillinger for børnesikring.

• Gå til Konto og indstillinger, og vælg Børnesikring.
  • I Prime Video-appen til Android eller iOS skal du vælge Mine sager i den nederste menu og derefter vælge ikonet Indstillinger. Derfra skal du vælge Børnesikring og derefter Skift Prime Video-pinkode.
  • Angiv en pinkode, og klik derefter på Gem.

Bemærk: Prime Video-pinkoder gælder kun for den enhed, de er konfigureret til. Indstilling eller ændring af din Prime Video-pinkode i Prime Video-appen aktiverer eller deaktiverer ikke automatisk pinkode ved købsindstillinger. Pinkode ved køb kan kun aktiveres eller deaktiveres via siden Prime Video Konto og Indstillinger .