Konfigurer en Prime Video-pinkode

En Prime Video-pinkode begrænser muligheden for at købe eller se indhold på en individuel enhed.

Fire TV-enheder, Fire-tablets, Fire-telefoner og Microsoft Xbox 360-konsoller har deres egne børnesikringsindstillinger.

• Gå til Konto og indstillinger
  • I Prime Video-appen til Android eller iOS skal du vælge Indstillinger i menuen og derefter Børnesikring og derefter Skift pinkode for Prime Video.
  • Angiv en pinkode, og klik derefter på Gem.

Bemærk: Prime Video-pinkoder gælder kun for den enhed, de er konfigureret til.