Konfigurer begrænsninger på Prime Video

Prime Video-begrænsninger giver dig mulighed for at begrænse afspilning af indhold på Prime Video-enheder.

Fire TV-enheder, Fire-tablets, Fire-telefoner og Microsoft Xbox 360-konsoller har deres egne børnesikringsindstillinger.

• Gå til Konto og indstillinger
  • I Prime Video-appen til Android eller iOS skal du vælge Indstillinger i menuen, derefter Børnesikring og derefter Visning af begrænsninger.
  • Vælg en aldersgrænse og de enheder, den skal gælde for, og klik derefter på Gem.

Bemærk: Begrænsninger gælder kun for den enhed, de blev oprettet til.