Problemer med Prime Video – fejl 7235

Hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 7235 på Prime Video.

1. Sørg for, at Chrome-webbrowseren til computer er fuldt opdateret. Søg efter tilgængelige browseropdateringer ved at gå til Indstillinger > Om Chrome.
    Du bliver bedt om at downloade og installere alle tilgængelige opdateringer.
  2. Skriv chrome://components i adresselinjen i din Chrome-webbrowser, og tryk på Enter.
    Klik på "Søg efter opdatering" under Widevine Content Decryption Module, og installer alle tilgængelige opdateringer.