Mobilenheder med Prime Video-app

Prime Video-appen er tilgængelig til enheder, der kører Android og iOS.

Bemærk: Understøttede funktioner varierer afhængigt af den specifikke model og konfiguration af den mobilenhed, der bruges. Det er ikke alle Prime Video-titler, der understøtter alle funktioner.

Android-enheder

• Kvalitet ved streaming af video – op til Ultra HD
  • Lydkvalitet – op til 5.1 surroundlyd, Dolby Atmos
  • Undertekster – ja
  • Live-streaming - Ja (på den nyeste Prime Video-app)
  • Lydbeskrivelse – ja
  • Live annoncesupport - Ja (på den nyeste Prime Video-app)
  • Annonceunderstøttede kanaler – ja (på den nyeste Prime Video-app)
  • Supportwebsted – https://support.google.com/android

iOS-enheder (iPhone, iPad og iPod touch)

• Kvalitet ved streaming af video – op til HD
  • Lydkvalitet – stereo
  • Undertekster – ja
  • Lydbeskrivelse – ja
  • Live-streaming - Ja (på den nyeste Prime Video-app)
  • Live annoncesupport - Ja (på den nyeste Prime Video-app)
  • Annonceunderstøttede kanaler – ja (på den nyeste Prime Video-app)
  • Supportwebsted – https://support.apple.com/da-dk