1. Din konto

Mobilenheder med Prime Video-appen

Prime Video-appen er tilgængelig til mobilenheder, der kører Android, iOS og Windows.

Bemærk: Understøttede funktioner varierer afhængigt af den specifikke model og konfiguration af den mobilenhed, der bruges. Det er ikke alle Prime Video-titler, der understøtter alle funktioner.

Android-enheder

• Kvalitet ved streaming af video – op til Ultra HD
  • Lydkvalitet – op til 5.1-surroundlyd, Dolby Atmos
  • Undertekster – ja
  • Live-streaming - Ja (på den nyeste Prime Video-app)
  • Lydbeskrivelse – ja
  • Live annoncesupport - Ja (på den nyeste Prime Video-app)
  • Annonceunderstøttede kanaler – ja (i den nyeste Prime Video-app)
  • Understøttede profiler – ja
  • Supportwebsted – https://support.google.com/android/

iOS-enheder (iPhone, iPad og iPod Touch)

• Kvalitet ved streaming af video – op til HD
  • Lydkvalitet – stereo
  • Undertekster – ja
  • Lydbeskrivelse – ja
  • Live-streaming - Ja (på den nyeste Prime Video-app)
  • Live annoncesupport - Ja (på den nyeste Prime Video-app)
  • Annonceunderstøttede kanaler – ja (i den nyeste Prime Video-app)
  • Understøttede profiler – ja
  • Supportwebsted – https://support.apple.com/

Amazon Prime Video til Windows (Windows 10/11)

• Kvalitet ved streaming af video – op til HD
  • Lydkvalitet – stereo
  • Undertekster – ja
  • Lydbeskrivelse – ja
  • Live-streaming – ja (når der er forbindelse til internettet)
  • Reklamefinansieret live-streaming – ja (når der er forbindelse til internettet)
  • Reklamefinansierede kanaler – ja (når der er forbindelse til internettet)
  • Understøttede profiler – ja

Android Automotive

• Kvalitet ved streaming af video – op til Ultra HD
  • Lydkvalitet – op til 5.1-surroundlyd, Dolby Atmos
  • Undertekster – ja
  • Lydbeskrivelse – ja
  • Live-streaming - Ja (på den nyeste Prime Video-app)
  • Live annoncesupport - Ja (på den nyeste Prime Video-app)
  • Annonceunderstøttede kanaler – ja (i den nyeste Prime Video-app)
  • Understøttede profiler – ja
  • Supportwebsted – https://support.google.com/googleappsincar
  • Yderligere bemærkninger – appen er i øjeblikket kun tilgængelig på udvalgte biler fra Polestar, Renault og Volvo.