Hvorfor skal jeg betale for visse titler?

Visse titler kan købes eller lejes mod et ekstra gebyr som et supplement til de titler, du har adgang til med dit Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskab.

Køb fra Prime Video-butikken, der ikke er inkluderet i Prime, opkræves automatisk via din 1-Click-betalingsmetode. Så snart ordren er fuldført, kan du se dine køb i Købte og lejede videoer.

Bemærk: Hvis du i øjeblikket betaler for dit Prime- eller Prime Video-abonnement via Amazon eller via en tredjepartsoperatør, vil betaling for købte eller lejede videoer blive opkrævet via din 1-Click-betalingsmetode på din Amazon-konto. Hvis du ikke har et Prime- eller Prime Video-abonnement, hvis Prime Video-abonnementet betales via Apple, eller hvis du ikke har en gyldig betalingsmetode og faktureringsadresse angivet i dine 1-Click-indstillinger på din Amazon-konto, så debiteres alle købte eller lejede videoer i Prime Video-appen til iOS eller Apple TV via betalingsmetoden i indstillingerne for iTunes og App Store.