Ukendte opkrævninger på Prime Video

Der kan være flere grunde til, at du muligvis ikke genkender en opkrævning.

Hvis du ikke genkender en opkrævning, skal du kontrollere, om:

• Et Amazon Prime-medlemskab eller Prime Video-abonnement blev fornyet. Få flere oplysninger ved at gå til Konto og indstillinger.
  • Et Prime Video Channel-abonnement blev fornyet.
  • En ordre blev afgivet af et barn, en ægtefælle, en ven eller en kollega med adgang til dit kortnummer. Hvis du vil reducere risikoen for utilsigtede køb, kan du konfigurere begrænsninger på Prime Video for web, Android eller iOS.
  • Yderligere kort er knyttet til kredit- eller debetkontoen.

Hvis gebyret ikke kan forklares af nogen af disse situationer, kan du kontakte os. Hav disse oplysninger klar:

• Komplet kreditkortnummer for alle kort, der er knyttet til den konto, hvor pengene er trukket. Send ikke disse oplysninger til os i chats eller e-mails, medmindre vi specifikt anmoder om dette.
  • Dato for opkrævningen.
  • Opkrævningsbeløbet.
  • Dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer.