1. Din konto

Vælg alternative lydspor eller lydbeskrivelser på Prime Video på web, Amazon-enheder og mobilenheder

Mange Prime Video-titler inkluderer flere lydspor, herunder alternative sprog eller lydbeskrivelser.

1. Når du afspiller en titel, skal du vælge ikonet Undertekster . Du skal muligvis trykke på enhedens skærm for at få adgang til denne menu.
  2. Vælg det lydspor, du ønsker at lytte til. Lydbeskrivelsessporene inkluderer teksten [Lydbeskrivelser] i spornavnet.

Mange Prime Video-titler inkluderer undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombination af disse funktioner. Udvalget af understøttede funktioner afhænger af den enhed, du bruger.