1. Din konto

Hvad er inkluderet i Prime Video Channels?

Prime Video Channels er en Amazon Prime-fordel, der lader dig vælge dine kanaler mod et ekstra gebyr. Amazon Prime-medlemmer kan tilføje kanaler uden at have adgang til kabel-tv.

Abonnementsudbydere administrerer tilgængeligheden af titler, der er inkluderet i deres tjeneste.

Nogle kanalabonnementer indeholder også Watch Live. Denne funktion giver dig mulighed for live-streaming af udsendelser på understøttede enheder på samme tid, som de sendes i tv.