Kan jeg bruge Prime Videoparty uden for mit hjemland?

Prime Videoparty-funktioner er i øjeblikket , der er tilgængelige for alle Prime Video-kunder

Du skal i øjeblikket være placeret i samme land som værten for at deltage i et Prime Videoparty. Der vises en fejlmeddelelse, hvis du bruger en VPN.

Kvalificerede kunder vil kunne se en "Se i udlandet"-karrusel i Prime Video, når de befinder sig uden for deres hjemland. Du kan deltage i eller være vært for Prime Videoparty med titler, der er inkluderet i karrusellen "Se i udlandet", ud over alt indhold, du har købt eller lejet. I øjeblikket er videoparties begrænset til deltagere, der er fra samme land som værten.

I øjeblikket er videoparties begrænset til deltagere, der er fra samme land som værten. Vi udvikler hele tiden nye funktioner, og din mulighed for at være vært for og deltage i et internationalt videoparty kan variere afhængigt af din placering.