1. Din konto

Konfigurer en pinkode til Prime Video på Android og Android Automotive

Når du angiver en pinkode til en Prime Video-konto, kan du konfigurere begrænsninger på din konto.

Fire TV-enheder har deres egne indstillinger for børnesikring:

Konfigurer en Prime Video-pinkode:

• I Prime Video-appen til Android (eller Android Automotive) skal du vælge ikonet Profiler øverst på skærmen og derefter vælge ikonet Indstillinger. Derefter skal du trykke på Børnesikring og efterfølgende Prime Video PIN.
  • Indtast adgangskoden til din Amazon-konto, og tryk derefter på Skift.
  • Indtast en pinkode, og tryk derefter på Gem.
    Bemærk: Når du angiver eller ændrer pinkoden til din Prime Video-konto i Prime Video-appen til Android (eller Android Automotive), bliver begrænsninger til ikke automatisk slået til. Hvis du vil aktivere begrænsningerne, skal du trykke på profilikonet og derefter på Indstillinger og vælge Børnesikring. Du kan vælge mellem købsbegrænsninger og adgangsbegrænsninger. Købsbegrænsninger gælder alle enheder, der er registreret på en Prime Video-konto, mens visningsbegrænsningerne kun gælder for de enheder, du har valgt.